Hur till Öka HP på SRT-4

Dodge Neon SRT-4 är en kompakt sportbil som stoltserar med snabba tider från sina fyrcylindrig motor Tack vare den bifogade turboladdare. Om ett lager SRT-4 är inte snabb nog redan, kan massor av modifieringar ta bilen upp till dina önskemål. Beroende på hur mycket pengar du vill sätta in i projektet, kan du gå från till 215 hästkrafter (HP) i ett lager SRT-4 till nästan 400 hk. Instruktioner
1

Räkna ut hur mycket du vill satsa och hur mycket HP du realistiskt vill vinna. Med en budget och förväntningar i åtanke, börja delarna sökning.
2

Uppgradera intaget systemet. Detta är kanske det billigaste och enklaste uppgraderingen med rättvisa resultat. K & N är ett populärt märke att titta in.
3

Uppgradera avgaserna. Gå för den äkta varan, hela vägen från avgasgrenröret vid motorn hela vägen tillbaka till den bakre delen av bilen. Med detta köp, vara medveten om vem som kommer att rida med dig. Buller tolerans varierar från person till person, och denna uppgradering kommer att göra störst skillnad med buller.
4

Tänk dig en boost controller. Öka controllers övervaka prestanda och tidpunkten för turbo och hjälpa till att hitta optimala vinster.
5

Titta in Mopar s Stage One, etapp två eller etapp tre uppgraderingspaket. Dessa kommer att vara de dyraste alternativen, men de har visat sig fungera när man ser att öka HP.
6

Spendera pengarna på en professionell inställning. En tuning session hjälper dig att få ut det mesta av alla dina nya delar samt hålla dig uppdaterad på prestandan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140223.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.