1989 Toyota Supra Turbo specifikation

Den 1989 Toyota Supra var en muskel bil i en japansk sportbil kropp. Den kraftiga vridmoment vid låga varvtal och g-kraft-inducerande hästkrafter av den turboladdade sexcylindriga motorn gjorde bilen en allvarlig prestanda maskin. Den Supra hade också ett löstagbart tak, eller "targa top." Motor

1989 Toyota Supra drevs av en 3,0-liters, rak sexcylindrig motor med 232 hästkrafter och 254 foot-pounds av vridmoment. Motorn hade dubbla överliggande kamaxlar och en turbo som pumpas cirka 6,8 pounds per kvadrattum av boost in i motorns cylindrar.
Kroppsvikt

vikt Supra Turbo var ca £ 3530,. lite mer med targa top
Utvändiga mått

Toyota Supra var 182-inches lång, 51,2 inches hög och. 68.7 inches lång. Hjulbasen var 102-inches. De främre och bakre spåret var 58,5 inches.
Vänddiameter

Supra hade en vändradie på 35,4 meter och Kuggstångsstyrning servostyrning.


Suspension

1989 Toyota Supra hade oberoende fjädring fram och bak med en differentialbroms, och 16-tums däck hjul. Den Supra hade skivbromsar, med valfria ABS.
Transmission

Supra Turbo parades med två olika sändningar. Den fem-växlad överväxel manuell växellåda var standard, medan de fyra hastigheter overdrive automatlåda var tillval.
Funktioner

1989 Toyota Supra var tillgänglig med en skinnklädsel , elektriska fönsterhissar, fullt powered framstolarna och en och CD-spelare som invändig alternativ. Klimatkontroll var standard på alla Toyota Supras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139937.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.