1998 Mustang GT Specifikationer

Mustang är en populär muskel bil tillverkad av Ford Motor Company . Först infördes 1964 , är Ford Mustang en coupe som innehåller välkända design cues såsom långa kåpor och korta bakre däck - kallade " Pony Car " look . Den 1998 Ford Mustang GT var en premie Mustang modell som innehöll förbättrad motorprestanda . Motor och växellåda

1998 Ford Mustang GT var utrustad med en 4,6 - liters V - 8 motor med 225 hästkrafter vid 4.750 rpm och 286 foot- pounds av vridmoment vid 3.500 rpm . Motorn används sekventiell elektronisk bränsleinsprutning . Motorn hade en borrning och slaglängd på 3,55 av 3,54 inches , och ett kompressionsförhållande på 9,0 - till - 1 . GT var utrustad med en femväxlad manuell växellåda , med möjlighet att uppgradera till en fyra - växlad automatlåda med överväxel .
Bränsleekonomi och Suspension

1998 Ford Mustang GT bränsletank hade en kapacitet på 15,7 liter och en EPA - uppskattade bränsleekonomi av 17 mpg i staden och 25 mpg på landsväg . GT var riktig fyrhjulsdrift och hade oberoende främre och bakre upphängningar .
Säkerhet och funktioner .

1998 GT hade krockkuddar på förar -och passagerarsidan sida . Ytterligare säkerhetsfunktioner ingår säkerhetsbälten med en trepunkts aktiv fasthållningsanordning , och makt dörrlås och fönster . Fordonet kunde sittplats upp till fyra personer . Luftkonditionering var en standard , som var en AM /FM -radio med kassett och CD .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139608.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.