1987 Camaro Specifikationer

I 1987 släppte General Motors sin tjugonde versionen av Chevrolet Camaro, vilket är en sportbil först släpptes 1967. Den 1987-modellen är en tredje generationens Camaro som innehåller ett bränsle-insprutningssystem, fyra-växlad automatisk växellåda och ett avancerat upphängningssystem, som tidigare generationer inte behövde. Body

kroppen av 1987 Camaro åtgärder 187,8 inches i längd, 49,8 inches i höjd och 72 cm i bredd. Den totala tjänstevikten på bilen, vilket är vikten på bilen utan passagerare, är 3,362 pounds. Hjulbasen, vilket är avståndet mellan de främre och bakre däck, mäter 101 inches. Enligt Iroc Zone, var de tillgängliga exteriöra färger för bilen silver, gunmetal grå, svart, vit, klarblå, mörkblå (svart safir), mörkröd (eldröd), klarröd, mörkbrun (midnatt russet) och gul guld, medan de tillgängliga interiör färger var svart, grått och rött. De tillgängliga materialen för interiören var standard duk, beställnings trasa, standard vinyl och läder.
Motor

Camaro 1987 var utrustad med en General Motors 5,7-liters, V8-motor med överliggande ventiler. Motorn hade 16 totalt ventiler (två ventiler per cylinder) och fem huvudlager vevaxel. Hålet, som är diametern hos varje kolv, är 4 inches och stroke, vilket är avståndet att varje kolv rör sig under ett fullt upp och ner cykeln, är 4 inches, vilket ger motorn en borrning till stroke förhållande av 1.15. GM Motorn är en 233-hästars motor med ett maximalt vridmoment på 318 Nm. I 1987 års Camaro kan resa 0-60 miles i timmen på 6,3 sekunder och når en toppfart på 130 miles per timme.
Transmission och Suspension

Bilen är utrustad med en femväxlad manuell växellåda och drivs av en bakhjulsdrift systemet. ARB varumärke upphängningar är utrustade i både fram och bak på bilen. Ventilerade skivbromsar ligger på den främre delen av bilen och singel-skivbromsar ligger på baksidan. En valfri prestanda paketet fanns tillgängliga
Special Performance Package

för Camaro 1987, vilket inkluderade sådana extrafunktioner som en fyra-fat Quadrajet dubbelt avgassystem motor, fyra hjul skivbromsar (en obligatorisk Positraction bakaxel var utrustad tillsammans med möjlighet till fyra hjul skivbromsar), styvare fjädring, en sju- ply gemensam återcirkulerande-ball styrsystem, Goodyear fem-ekrad aluminium 15 tum x 7 tums däck och speciella chassi stag (förstärkt ram).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139752.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.