Corvette Targa Top Instruktioner

Corvette är en sportbil som produceras av Chevrolet. Debuterade 1950 har Corvette gått igenom många förändringar och uppgraderingar. Början på 1980-talet med C4 Corvette, introducerade Chevrolet ett stycke targa top att föraren kan ta bort och förvara i bakluckan området. Detta ger Corvette en sportigare semi-cabriolet look. Även om det inte är svårt, på grund av sin vikt och storlek du kanske behöver lite hjälp från en vän att ta bort targa top. Instruktioner
Borttagning
1

Park din Corvette på en plan yta och sänk båda fönstren. Stäng av motorn och engagera nödbromsen.
2

Öppna luckan och rensa några objekt i området så att du kan lagra targa top i luckan.

3

Sänk båda solskydden och leta reda på den främre hörnet av targa top, bakom solskydden. Dra båda spärrarna utåt (mot utsidan av bilen) för att låsa upp framsidan av targa top.
4

Leta frisläppandet luckan på baksidan av targa top, längs mitten bakkant toppen. Tryck på baksidan av spärren för att låsa upp handtaget och tryck sedan på den främre knappen på framsidan av spärren för att engagera handtaget. Dra handtaget nedåt för att låsa upp den bakre delen av targa top.
5

Stå på förarsidan eller passagerarsidan av Corvette och fast grepp om den targa top längs kanten. Dra målet topp framåt och uppåt samtidigt. Lyft av targa top för att ta bort det. Sätt i targa top
6

i bakluckan, kö utanför framkanter toppen med golvet spärrarna nära framsidan av luckan. Passa in stiften på baksidan av targa top med kontakterna i den bakre delen av luckan och tryck nedåt på baksidan av targa top för att låsa den på plats.
Installation

7

Park din Corvette på en plan yta och sänk båda fönstren. Stäng av motorn och engagera nödbromsen.
8

Lägre både solskydd och drar alla tre spärrarna så att de är i "Open"-läge. Observera att det finns två spärrarna på framsidan (en under varje solskyddet) och en spärr i bak.
9

Öppna luckan och dra targa top upp och tillbaka för att ta bort den från låsmekanism i luckan.
10

Placera targa top över toppen av Corvette, rada upp bakkanten av targa med baksidan av taket öppnas så att stiften i targa top passa in i öppningarna i den bakre overhead weatherstripping.
11

Sänk framsidan av targa top tills det når övre kanten av vindrutan.
12

Tryck uppåt på den bakre spärren handtaget tills stängd.
13

tag i den främre utgåvan hanterar och dra dem inåt tills stängda.
14

Bogserbåt på targa top försiktigt så att det säkrar korrekt och rör sig inte. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139594.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.