Specifikationer för en 2007 Ford Fusion

Ford Motor Company tillverkar ett brett utbud av bilar, lastbilar, delningsfilter och terrängbilar. Fusion är den första bil som konstruerats, utvecklats och testats av Ford i en helt digital miljö. Det är en medelstor sedan annonseras med rena utsläpp, god bränsleekonomi och en rymlig interiör. 2007 Fusion fanns i SE, SEL och S trim. Kropp, Drivlina och chassi

I-4 2007 Ford Fusion har en förenad svetsat kropp. Den har en 2,3-liters DOHC, 16 ventiler, rak fyrcylindrig motor med ett aluminiumblock och huvudet konfiguration. Insugningsröret är sammansatt med dubbla löpare och avgasgrenröret är gjord av gjutjärn eller fabricerade stål. Den har en vevaxel av gjutjärn och en 55 mm, vattenburen, elektroniskt spjällhus.

Ventilsystem är DOHC, med fyra ventiler per cylinder. Inloppsventilen diameter är 35 mm medan avgasventilen diameter mäter 30 mm. Kolvarna är av aluminium med låg friktion belagda kjolar är vevstakarna gjord av spruckna pulveriserad metall och tändningen är spole på tändstift. Den borrning och slaglängd är 3,4 med 3,7 inches och har ett deplacement på 139 cubic inches.

Denna modell har 160 hästkrafter vid 6.250 rpm, med en motorstyrka på 70 per liter. Den har ett vridmoment på 156 lbs.-ft. vid 4.250 rpm.
Bränsle och Kapacitet

rekommenderade bränslet för 2007 Ford Fusion är 87 oktan. Den har ett bränsle kapacitet på 17,5 liter, och beräknad tank utbud av 500 miles och sekventiell elektronisk bränsleinsprutning. Oljan kapacitet är 4,8 liter och kylmediet kapacitet är 9,7 liter.
Transmission, Fjädring och styrning

Denna modell som en fem-växlad manuell växellåda. Den främre hjulupphängningen är en oberoende kort och lång arm med en 24 mm krängningshämmare, medan den bakre är multi-link och helt oberoende med undre länkarmar och en något mindre krängningshämmare på 16 mm. Låg friktion kuggstångsdrivna styrning med hjälpkraftsläget är kopplad med en lutning och teleskopisk rattstång.


Bromsar, hjul och mått 2007 Ford Fusion har fyra- hjul power skivbromsar med valfri elektronisk bromskraftsfördelning och fyra-sensor, fyra-kanals låsningsfria bromssystemet. De standardhjul är 16 av 16.5 inches.

Längden på den här modellen mäter 190,2 inches, bredden är 72.2 inches (exklusive speglar) och höjden mäter 57,2 inches vid trottoarkanten.
Logga in Andra specifikationer

Denna modell har invändig plats för fem. Säkerhetsfunktioner inkluderar två-stegs krockkuddar och barnsäkra bakre dörrlås. Standarden ljudsystemet är en AM /FM-stereo med ett enda CD/MP3-spelare med fyra högtalare. Andra vanliga funktioner inkluderar luftkonditionering, farthållare och elektriska fönsterhissar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139428.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.