Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Specifikationerna för en 1990 Honda Civic LX

Honda har producerat Civic som en subcompact och kompakt bil sedan 1973. 1990 års Honda Civic producerades som en fjärde generationens bil 1988-1991 och har flera olika organ stilar och trimpaket. Den kombi kommer i standard, DX och Si trim paket, medan de fyra-dörrars sedan modellerna kommer i DX, LX och EX trim. De sportigare CRX stolar, två passagerare kommer i basmodellen eller Si paket som har den största motorn. Den ursprungliga detaljhandelspriset på LX Sedan 1990 var $ 10.450, och har för närvarande en begagnad värde av $ 1089 i december 2010, enligt Edmunds.com. Standard Funktioner

LX trim är mitt trim nivå för 1990 års Honda Civic med 14-tumshjul och alternativ makt såsom makt fönster, lås, speglar, styrning och farthållare. Andra vanliga funktioner inkluderar trasa sittplatser, säten hink, Bakrutedefroster, intermittent vindrutetorkare och en varvräknare. Liksom alla andra modeller i 1990, Civic säten fem passagerare med undantag av CRX, som endast säten två.
Alternativ

Tillgängliga interiör alternativ inkluderar luftkonditionering, AM /FM-radio, och en AM /FM /kassett stereo. Den enda andra trim nivå Samhällskunskap 1990 att komma med makt fönster och lås är EX sedanmodell. DX är basmodellen utan energialternativ och mindre hjul, medan toppmodellen, EX, har en uppgraderad motor och aluminiumfälgar jämfört med LX.
Motor och bränsleekonomi

LX Sedan har en bränsle-insprutad 1,5-liters rak fyra SOHC 16-ventils motor med 92 hästkrafter vid 5.500 rpm. En fem-växlad manuell växellåda är standard, med en valfri fyrväxlad automatlåda. Civic s 11,9-liters bränsletank får 31 miles per gallon (mpg) i staden och 34 mpg på motorvägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138143.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.