Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur att skicka din bil Long Distance

Shipping en bil från en plats till en annan är särskilt praktiskt för långa avstånd. Oavsett om du flyttar till en ny plats, köpa eller sälja en bil, lära förfarandet för sjöfarten en bil är viktigt. Det finns flera viktiga faktorer som du väljer en tjänstebil sjöfart och förbereda bilen för transport. Om du följer dessa riktlinjer, kan du skydda din bil eftersom det är leverans från en plats till en annan. Instruktioner
1

forskningsföretag sjöfart i ditt område. Få rekommendationer från vänner och kolla konsumenterna betyg för att ta reda på hur företagets service och säkerhet historia takt. Alltid välja ett företag med oklanderlig betyg som du kan lita på.
2

Kontakta företaget minst fyra veckor före flytten dagen. Rederierna måste göra förberedelser och se till att de har en full last när de skickar. Ju tidigare du ger bolaget anmäler, desto bättre dina chanser att korrekt sändnings datum.
3

ge företaget din start och adresser destination, tillsammans med pickup och ankomst datum. Vidta åtgärder för upphämtning och leverans. Ibland lastbilen måste ha en speciell pickup plats och leverans plats eftersom den är för stor för att passa in på grannskapet gator.
4

Ordna försäkring för bilen med rederiet. Vet vad som omfattas och inte leverera bilen utan detta. Välrenommerade företag kommer att fylla ut en rapport bil tillstånd vid både upphämtning och leverans. Anteckna allt som är fel med bilen både före och efter. Detta är ditt skydd mot skador som inträffar under leveransprocessen.
5

Töm bilen på några personliga saker. Bolaget ansvarar inte för objekt inuti bilen. Om de är stulna, måste du byta ut dem själv.
6

Gör betalning för frakten. Betalningsmetoder varierar beroende på företaget. Vissa kräver full betalning i förskott medan andra kräver en deposition och resten vid leverans. Kontrollera med företaget för att ta reda på vad betalningsmetoder som de accepterar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136081.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.