Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1996 Saturn SL2 Specifikationer

Saturn började produktionen av den ursprungliga sedan 1990, och 1996 tillverkaren uppdateras linjen att erbjuda tre utföranden: SL, SL1 och SL2. Den top-of-the-line SL2 är den sportigaste av dessa sedaner, och erbjuder alternativ inte tillgängliga för de andra två utföranden. Bland de förbättringar som lagts till bilen 1996 är en minskning av inre väg buller, ett vanligt klagomål bland tidiga Saturn ägare. Powertrain

1996 Saturn SL2 har en 1,9-liters rak fyrcylindrig motor som ger 124 hästkrafter vid 5.600 rpm och 122 foot-pounds av vridmoment vid 4.800 rpm. Motorn har dubbla överliggande kamaxlar, 16 ventiler och sekventiell-port bränsleinsprutning. Bilens standard växellåda är en femväxlad manuell överväxel, medan en fyra-växlad automatlåda med överväxel var frivilligt. Gas användning av 25 miles per gallon i stadskörning och 35 mpg på landsväg är ett populärt inslag med ägarna. Addera Exterior

Saturnus SL2 har en hjulbas på 102,4 inches , med totala yttermåtten på 176,8 inches i längd, 66,7 inches i bredd och 54,5 inches i höjd. Tjänstevikt med manuell växellåda är £ 2376 och £ 2406 med automatlåda. Exteriört gäller dubbla speglar, svart kropp-sidolister och kropp-färgad stötfångare, rocker-panel utökningar och en valfri bakvinge spoiler.
Interiör

Invändiga mått inkluderar fri höjd 39,9 inches framför och 38 inches i baksätet, med benutrymme på 42,5 inches framför och 32,8 centimeter i ryggen. Två skålade säten med tvåvägs reglage rymma förare och passagerare, medan tre fler passagerare plats på bänk i ryggen. Sportstolar standard duk täcker eller valfria läderklädsel. Andra interiör alternativ inkluderar en läderratt och främre och bakre mattor.
Säkerhetsfunktioner

fram Dubbla krockkuddar och varselljus är standard säkerhetsfunktioner på 1996 SL2 , medan en anti-bromssystem (ABS) och antispinnsystem fanns tillgängliga som optioner. Ett bakre bakruta optimerar sikten för förare som väljer detta alternativ. Dessutom finns makt dörrlås och en fjärr keyless inresa systemet hjälpa till att hålla barnen säkra i och kring bilen.
Prylar

Ingen bil är komplett utan några leksaker. I 1996 SL2 inkluderar en AM /FM stereo radio, med alternativ för kassett-och CD-spelare, högtalare prestanda och en grafisk equalizer. Elektriska fönsterhissar, en taklucka och luftkonditionering var alla finns som tillval för att ge frisk luft och klimatkontroll. Förare uppskattar också bekvämligheten av tillgängliga farthållare på långa resor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137539.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.