Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2007 Hyundai Elantra specifikation

Den framhjulsdrivna Hyundai Elantra infördes ursprungligen 1991 för den amerikanska allmänheten som en econonic sedan med en högre bränsleeffektivitet. Sedan dess ursprungliga erbjudande Hyundai har haft stora framgångar med försäljning av Elantra. Den 2007 Hyundai Elantra fanns i tre trimmar, Limited, SE och GLS. Priserna började på $ 13.042 för GLS och gå till $ 16.695 för den begränsade upplagan. Motor och Drivlina
p Alla av de 2007 Elantra sedaner är utrustade med en 2.0L, 4 cylindrig radmotor. Motorn har 136 hästkrafter vid 6000 rpm och 136 foot-pounds av vridmoment vid 4.600 rpm. Hyundai, erbjöd alla modeller med en vanlig femväxlad manuell överväxel och en uppgradering till en fyra-växlad automatisk överväxel. Båda alternativen som lika prestanda och köregenskaper.
Interior

Interiör paket för alla Elanta trim stilar är elegant och ergonomisk. GLS vanliga alternativ är 15-tums hjul, fönster makt, lås, speglar och färgat glas, men inte kommer som standard med luftkonditionering eller stereo.

SE trim paketet ingår en sex högtalare stereo med CD , 16-tums aluminiumfälgar, läder inslagna ratt med ljud och farthållare. Andra vanliga inneslutningar var luftkonditionering, läder växelspaksknopp och säten trasa. De senare års SE-modeller hade också satellitradio.

Top of the line Limited trim paket, ingår lädersäten som inte fanns på europabolaget eller GLS, men Hyundai inte erbjuda ett alternativ trasa säte för Limited. De Limiteds tillgängliga alternativen var XM satellitradio med sex CD-växlare och förstärkare. En taklucka var tillval på alla modeller, vissa krävs ett komplett uppgraderingspaket för att få ett soltak.

Elantra är rankad som en medelstor sedan på grund av rymlighet i interiören. Den har 14,3-kubikmeter lastutrymme med en främre minimihöjd på 40 inches och framför benutrymme på 43,5 inches. Den bakre höjd är 37,6 inches, benutrymmet i baksätet 35 inches och en total volym av 97,9 kubikfot.
Exterior

2007 Hyundai Elantra finns i nio exteriöra färger. De sedaner kommer med 4-dörrar, uppvärmda avlägsna sidospeglar, krom accent grill, kropp färgad stötfångare och dörrhandtag. Kroppen är gjord av galvaniserat stål och väger 2,751 pounds.

Den totala längden av 2007 Elantra är 177,4 inches, bredd 69,9 inches, höjd 58.3 tum, hjulbas 104,3 tum och en markfrigång på 5,9 inches.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137246.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.