Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2005 Toyota Avalon Specifikationer

På Avalon är en full-size fyra-dörrars sedan tillverkas av Toyota. I produktion sedan 1994, är det Toyota Avalon är en av företagets flaggskepp fordon. I 2005 års upplaga är det första året av Avalons redesign. Med modern design och prestanda, är 2005 års utgåva finns i tre olika trim: XL, XLS och Limited. Oavsett vilken modell du väljer, har 2005 Toyota Avalon identisk prestanda, bränsleekonomi, säkerhetsfunktioner och specifikationer. Motor

2005 Toyota Avalon är utrustad med en 3,5-liters V6-motor med fyra ventiler per cylinder. Motorn stödjer 280 hästkrafter vid 6.200 rpm och 260 foot-pounds av vridmoment vid 4.700 rpm. Motorn har dessutom en 94-mm hål och 83-mm slaglängd, med en dubbel överliggande kamaxlar och en variabel ventil-timing kamaxeln. The Avalon använder en multi-point insprutningssystemet.
Fuel Economy and Transmission

Avalon använder en 5-växlad automatlåda med överväxel. Den sedan har en bränsletank på 18,5 liter, och använder premium blyfri bensin. Enligt EPA uppskattar, har bilen en genomsnittlig bränsleförbrukning på 22 miles per gallon i staden och 31 mpg på landsväg. På Avalon är utrustad med fjäderben fram och bak fjädring och fyrhjuliga oberoende fjädring.


Säkerhetsuppgifter Toyota Avalons hjul är säkrade med en fyra- hjul låsningsfria bromssystem, med valfria antispinnsystem och elektronisk broms assistans. Den Avalon interiör är utrustad med främre och bakre påsar huvudet luft och dubbla främre sidomonterade krockkuddar. Den valfria fordonets stabilitet styrsystem hjälper till att fördela dragkraft och kontroll till sedan i tuffa körförhållanden såsom dåligt väder och hala vägar.
Ytterligare funktioner

Interiören innehåller ett mångfald av underhållning och bekvämlighet funktioner som en AM /FM-ljudsystem med CD och kassett stöd, en tilt och teleskop ratt och farthållare. Ytterligare funktioner inkluderar makt dörrlås och fönster, luftkonditionering, en power glastak och en anti-stöld larmsystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137272.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.