Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Specifikationer för Saturn Ion Nivå 3 2003

Established in 1980, saturn Corporation - visade sig en ledare inom bilindustrin - en gren av General Motors. Saturnus försökte inte bara utveckla kostnadseffektiva fordon, men också skilja sig från konkurrenterna genom att stanna med fokus på kundtillfredsställelse. Under 2009 avslutade General Motors sina investeringar i Saturnus Corporation grund konkursförfarandet. Den 2003 Saturn Ion 3 släpptes som ett fordon som konstruerats för att tilltala yngre auto konsumenterna. Modeller

Ion 3 kallas "3", eftersom det är den typ av trim att fordonet kommer med. Alternativa versioner av Ion fanns tillgängliga i trimmar "1" och "2." Den 2003 Ion 3 erbjöds som en fyrdörrars kompakt bil eller en sedanmodell. Den sedan kan hålla upp till fem passagerare medan Coupe har en mer blygsam fyra passagerare gräns. Båda stilar av fordon kommer med bak-dörrar. De bakre dörrarna i quad coupe göra Ion 3 första kompakt bil att vara tillgänglig med dessa typer av dörrar.
Funktioner och motor

2003 Saturn Ion 3 levereras som standard med en 2.2L, rak fyrcylindrig motor som maxar vid 140 hästkrafter vid 5.800 rpm. Den Ion 3 genererar 145 ft-lbs. av vridmoment vid 4.400 rpm och är utrustad med EPS, eller elektrisk servostyrning, som ger förbättrad bränsleeffektivitet. Transmissionen är tillgänglig i både en femstegad automatlåda eller manuell. En speciell version, den VTi variabel transmission, erbjöds också på quad coupe versioner av Ion 3. Fordonet levereras som standard med en AM /FM-radio och en CD-och kassettspelare. Den 2003 Ion 3 har också ett luftfilter för interiören och en keyless inresa fjärrkontrollen. Makt fönster och speglar är standardutrustning.
Priser och säkerhet

2003 Ion 3 hade en original tillverkarens föreslagna priset (msrp) på $ 11,995. Bilen levereras med främre krockkuddar och varselljus för extra säkerhet. Sidokrockkuddar kan läggas till som ett alternativ, liksom en Låsningsfria bromsar (ABS).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137087.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.