Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

De 2010 Saab 9-5 Specifikationer

Saab har ett arv av att producera bilar som är elegant och sofistikerad, och 2011 9-5 speglar företagets innovativa stil genom skandinavisk design och dynamiska och moderna funktioner. Den 2011 9-5 kommer i fyra modelltyper: Turbo, Turbo4 Premium, Turbo6 XWD och Aero. Samtliga modeller finns i en mängd yttre solid och metallic finish, inklusive Arctic White, granit grå, svart och Fjord Blue. Prestanda och säkerhet och sälja The Saab 9-5 inkluderar ett flygplan-liknande informationsdisplay.

Turbo4 och Turbo4 Premium modellerna har 2,0-liters, fyrcylindriga turbomotorer. Hästkrafter är betyget 220 och vridmomentet är 258 foot-pounds. Den Turbo6 XWD och Aero har 2,8-liters, V6 Turbo motorer med 300 hästkrafter och ett vridmoment på 295 foot-pounds. Samtliga modeller har en kapacitet bränsletank på 18,5 liter. Alla är utrustade med främre och bakre sidokrockkuddar gardin och sidokollisionskuddarna bröstkorgen. Det finns en central låsning fjärrkontroll med varje bil som har ett överfallslarm. Samtliga modeller har också barnsäkerhetsspärr och låssystemet för bilbarnstolar. En ringtryckmätare reparationssats ingår också i köpet. Manuell, automatisk eller manuell skift läge med automatiska system erbjuds i Turbo4, Turbo4 Premium och Turbo6 XWD modeller. Saab 9-5 Aero funktioner Cross Drivsystem och möjligheten att justera chassit under körning, myntade DriverSense inställningarna av Saab. Addera inredningsdetaljer
Aero-modellen finns i jet -svart inredning bara. p Alla modeller av Saab 9-5 har flygkroppen-inspirerad inredning med cockpit teman. Signaturen Saab "egg crate" luftutsläppen är utmärkande i varje modell, och läder-utsedda platser kommer i mörk kakao, lite neutral eller kolsvart (beroende på modell). Rattar och knoppar växel är läderklädda. Alu pedaler presenteras i Aero-modellen.
Exteriör
Saab 9-5 strålkastarna har inombordsmotorer ventiler för att förhindra överhettning.

halogenstrålkastare, dimstrålkastare och aluminiumfälgar är standard i varje modell. Signalindikeringarna och bakljusen har integrerad LED-teknik. Wraparound vindskydd är också standard, vilket ger dessa modeller en futuristisk känsla. Alla modeller utom Turbo4 har panoramautsikt månen tak med power slide och lutning, samt makt parasoll.
Prissättning
Saab 9-5 är en lyxig högpresterande fordon .

Saab 9-5 Turbo4 har en MSRP av $ 38.525. Den Turbo4 Premium börjar på $ 43, 435. Den Turbo6 XWD har en MSRP av 48.030, och Aero börjar på $ 49,565. Saab erbjuder kunderna Teknik eller Surround paket passagerare på alla modeller utom Turbo4.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136621.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.