Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man använder den Fold Down baksätet på en 2007 Mazda 6

2007 års Mazda 6 levereras som standard med en split - fällbara baksätet . Genom att vika en eller båda av sätet sektionerna ner , kan du öka mängden utrymme du har din Mazdas bålen för att transportera gods . Att lära sig att använda den uppfällbara sitsen mekanismen är enkel . Kontrollerna är placerade på din Mazda 6 stam. Du kan vika ner , och sedan vika tillbaka upp sätena med lätthet . Instruktioner
1

kontrollera eventuella personer eller föremål som sitter på sittdynan som skulle hindra den från vikning .
2

Öppna Mazda 6 stam. Titta på vardera sidan av stammen väggen. Du kommer att se ett handtag på vardera sidan av stammen väggen . Handtaget på förarsidan av stammen väggen fälls ner förarsidan av baksätet . Handtaget på passagerarsidan av stammen väggen fälls ner passagerarsidan i baksätet .
3

Dra ett av handtagen . Den specifika delen av sätet kommer omedelbart fällas ner . Dra det andra handtaget . Det kommer att vika ner också , vilket ger dig mer utrymme i bagageluckan .
4

Öppen antingen bakdörren . För att fälla baksätet tillbaka upp till sin normala position , ta tag i sätet och lyft tillbaka . Skjut det på plats ordentligt . Det kommer att snäppa mot skenan . Upprepa för att vika tillbaka upp den andra delen av baksätet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136337.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.