Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1996 Subaru Legacy Issues

Subaru existens går tillbaka till 1958, när Subaru 360 kom ut på marknaden. Även om inte den vackraste av fordon från de flesta människors normer, var 360 billig och pålitlig --- aspekter Subaru har i modeller tills denna dag. Subaru Legacy först hoppade på scenen 1990, bilen förblev så framgångsrikt att företaget fortfarande tillverkar dem och med 2010. Även om tillverkarna i allmänhet generellt öka effektiviteten och tillförlitligheten i sina fordon över tid, kan tillverkning producerar fortfarande frågor och problem, vilket i slutändan leder till flera återkallelser --- såsom fallet med 1996 Subaru Legacy. Krockkuddar

Ett problem med mer än 95.000 fordon resulterade i en 1996 Legacy återkallelse som ägde rum 1998. Problemet bestod av oavsiktlig spridning av krockkuddar som härrör från underredet kontakt med någon form av hårda föremål, såsom speedbumps, gropar eller trottoarkanter. Den oväntade utplaceringen poserade risken för skador på passagerarna.
Upphängningsfjädrarna

Ibland problem och frågor uppstår i bultar eller leder som ansluter metallkomponenter. Sådant är fallet med fjädring på några 1996 Subarus. Bolaget återkallade en utvald grupp av arv, kombibilar och stadsjeepar till följd av betalningsförsummelser i svetsningen, vilket resulterat i frakturer på fästet i styrstaget. Dessa frakturer kan orsaka separation av konsolen, vilket i slutändan kan leda till en förlust av suspensionen montering. Att förlora jobbet kan i sin tur innebära att förlora kontrollen över fordonet. Subaru utfärdade återkallelsen för 29.000 fordon under 1998.
Elsystem

påminner ibland inte förrän flera år senare. Subaru utfärdat mer än 200.000 återkallelser under 2000 för Legacy modeller. Ett problem inträffat som resulterat i problem med generatorn, vilket kan leda till en brist på laddning i fordonet. Subaru ersatte de defekta generatorer med modifierade versioner, förhindra problemet med spiltor eller strömavbrott.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136193.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.