Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Skillnaden mellan en Camry LE & SE

Toyota först introducerade Camry-modellen till USA 1983. 2011 års modell är den sjätte generationen av Camry. Den Camry tillverkas i Georgetown, Kentucky, och distribueras till alla 50 stater. Den Camry kommer med olika nivåer av möjligheterna och minskar, betecknade som basmodellen, SE, LE och XLE. Exteriör

Flera funktioner på utsidan av 2011 fordon skiljer sig mellan SE och LE modellerna. SE är utrustad med en rökfärgad version av samma strålkastare som finns på LE. Integrerade dimljus är standard på SE-modellen för att ge ökad synlighet i ogynnsamma körförhållanden. Uppvärmda speglar finns på SE-version, en trevlig funktion för klimat som upplever temperaturer under noll. Addera Exteriör Styling

SE-modellen har flera vanliga funktioner och alternativ tillgängliga för att förbättra den övergripande kosmetiska överklagande. En mörklagd grillen är standard, tillsammans med 17-tums fälgar och däck, medan LE-modellen är endast tillgänglig med 16-tums fälgar. Färgkoordinerade underredet och rocker paneler är ett alternativ för att ge SE-modellen en sportigare look. En bakre spoiler målas för att matcha resten av bilen är ett alternativ på SE, funktioner.
Interiör

SE-modellen finns med flera trevliga -att-ha elektroniska funktioner såsom universell fjärrkontroll för att öppna garageporten, och keyless inresa. Läder-klippta säten, armstöd och tre-ekrad ratt finns alternativ endast för SE. Metal sport pedaler och blå mätare bakgrund erbjuds för SE-modellen medan LE har vanliga pedaler och mätare. LE erbjuder ett pekskärm navigering och nöjescentrum, med SE erbjuder röststyrning på samma enhet.
Säkerhetsfunktioner

LE och SE-modellen har samma säkerhetsfunktioner . De båda har krockkuddar på flera platser för förare och passagerare. Elektronisk stabilitet och drivrutiner bistå funktioner som antispinn och låsningsfria bromsar är densamma i båda modellerna. Andra vanliga funktioner inkluderar deformationszoner, lås barn, batteri felsäkert läge och bilbältesanvändning design.
Prissättning

Priser för 2011 SE är något högre än LE-modellen . LE med en fyrcylindrig motor har tillverkaren rekommenderat pris på $ 22.100, medan SE fyrcylindriga är $ 23.365. Den sexcylindriga LE är $ 24,765, medan den sexcylindriga SE är $ 26.070.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136067.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.