Hur man bygger Traktor Förgasare

Jordbrukstraktor förgasare varierar i grad av komplexitet. Vissa härma förgasare gräsklippare medan andra nästan lika avancerad som fordon förgasare. Eftersom traktorer används för att fylla i dammiga och smutsiga arbetsuppgifter, genomgår förgasaren en hel del stress under sin livstid. På grund partikeluppbyggnad bör förgasare rengöras regelbundet. Detta innebär isär förgasaren och sedan återuppbygga det tillbaka till ursprungligt skick. Saker du behöver
Förgasare diagram Rengöringsmedel
Stålborste
dishpan
Packningssats
Visa fler instruktioner
1

Förbered demontera förgasaren. Skaffa ett diagram av förgasaren genom bruksanvisningen eller online på tillverkarens webbplats. Diagrammet kommer att vara till hjälp för att ge en visuell förklaring av demontera processen.
2

bort förgasaren från traktorn enligt tillverkarens anvisningar. Demontera förgasaren för just din traktor enligt diagram. Du kommer att behöva alla de borttagna delarna, så se till att de är på ett säkert ställe. Överväga att sätta alla delar i ett begränsat område, såsom en stor kopp eller liten låda. Prova och placera objekt i den ordning som de avlägsnas. Addera 3

Rengör varje del av förgasaren en efter en. Använd en stålborste för att avlägsna uppbyggd, rost och fett på delarna. Med hjälp av en dishpan, blöt varje del i ett rengöringsmedel för att få den högsta nivån på hygienen.
4

Inspektera varje del noggrant. Leta efter sprickor och andra tecken på slitage såsom bultar strippa. Kontrollera att det inte saknas några delar genom att hänvisa till diagrammet. Om något är slitet, skaffa reservdelar från tillverkningen innan återuppbygga förgasaren.
5

ihop förgasaren. Anslut varje ren del ihop i omvänd ordning från demontera. Se diagrammet för att se till varje del sätts tillbaka korrekt.
6

Test alla delar för att se till att allt är säkert och fungerar som det ska. Testa flottörventilen genom att blåsa genom bränsleinloppet tills den öppnas, vilket tillåter luft att passera genom. Vänd förgasaren upp och ned för att säkerställa att ingen luft kan passera genom inloppet.
7

Fäst förgasaren tillbaka på traktorn. Återanslut bränsleledningen och bifoga korrekta anslutningar såsom gasreglaget. Ström på traktorn och säkerställa förgasaren fungerar korrekt och att inga synliga läckor förekommer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116503.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.