Hur fixar Snökedjor

Snökedjor inte installera utan stor ansträngning och modifiering , samt när de upphör att arbeta , de har en tendens att skada din hjulhuset och även skapa olyckor . Om din snö kedjan inte fungerar korrekt, inte köra på det . Men om du har rätt länkar för tillämpningen av reparationer samt en hammare , kan du fixa din trasiga snökedjor mycket enkelt . Saker du behöver
Emergency tvärlänkarna kedjan reparation
Side chain reparation länkar
Hammer
Visa fler instruktioner
1

Dra din bil till en säker plats och ta bort den icke - operativa kedjan . För att göra detta , dra framåt några meter och öppna dina länkar i kontakten sorten att frigöra din kedja . Bestäm om den plats som behöver repareras ligger på sidan av din snökedjor , som sitter på den sida delen av dina däck , eller på korset område av kedjan , som bor under dina däck .
2 < p > Infoga en sida kätting reparation för att fästa din kedja en gång för att fixa en kedja sida snö . Hammer länken mot en fast yta för att stänga den .
3

Använd din nöd kors kätting reparation för att fixa ett kors kedjelänk . Bifoga dina trasiga länkar och fortsätt att köra . Detta gör att din fästanordning för att stänga på egen hand när bilen börjar röra sig .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114412.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.