Vad Är flotta bilar?

Varje dag på vägar och motorvägar ser vi många bilar som har grafik och namn på företag på dem. När ett bolag eller företag har flera versioner av samma bil som de kallas "Fleet" fordon. Medan många har grafik, andra flotta fordon färdas på vägarna utan synliga markeringar. Fleet fordon även kallad "tjänstebilar." Definition

Fleet bilar består av minst två eller flera fordon som ägs direkt eller hyrs av ett företag, en verksamhet eller statlig enhet som används för att transportera anställda på arbetsuppgifter. Det finns tillfällen när ett företag låter en anställd använda en bil för arbete och personliga affärer.

Fordonsflottor bilar används av enheter som använder en säljkår, kommuner och myndigheter, inte för vinst, verktyg och företag leverans . Addera Manufacturers

På grund av den stora volym av bilar som kan säljas på en gång, mest fordonsindustrin tillverkar och återförsäljare vie för flottans verksamhet. Även en flotta kan bestå av så lite som två bilar, de flesta handlare anser att ett verkligt handelsflotta vara 10 bilar eller fler. Tillverkarna tilldela oftast ett antal flotta registreringsnummer till företag som köper 10 eller fler fordon. Numret ger köparna möjlighet att köpa eller hyra på stora rabatter.

Alla tre amerikanska biltillverkare upprätthåller aktiva komponenter flotta salu. Biltillverkare, men blir allt mer medvetna om de fallgropar av flottan leasing eller försäljning som det bokförda restvärdet av dessa fordon är låg och påverkar konsumenternas totala intryck av märke och modell.

Ett företag måste besluta om en antal faktorer såsom årlig körsträcka och kraftiga slitage att göra beslut om att hyra eller köpa sina bilar direkt.
Fleet Management

enhet som har flera bilar i sin flotta ska ha logistiken på plats för att hantera ett stort antal fordon. Vissa företag lägger ut sin flotta service och hantering till tredje part men de flesta behålla sina egna flottor.

Fleet chefer ansvarar för den dagliga driften av företagets bilar, säkerhet och drift riktlinjer, förarutbildning, underhåll och reparationer av fordon, och inköp och leasing.

Företagen måste också ständigt övervaka försäkrings-och gas för att hålla sina flottor på budget.
Trender

en aktuell trend många företag nu anställa är att ha en "grön" fordonspark. Företagen går grönt för att spara pengar på bränsle, hjälpa miljön eller betraktas som "god samhällsmedborgare."

Gröna flottor består av hybrider, el, ren förbränning diesel, naturgas eller experimentella vätgasdrivna bilar.

Fleet Försäljningen till privata köpare

När ett fordon tas bort från en flotta är det oftast säljs vidare till en grossist, auktionshuset eller privat konsument. Även om dessa bilar är bara några år gammal, och många bra erbjudanden finns, måste försiktighet iakttas i ett köp.

Fleet fordon i allmänhet har hög körsträcka och stort slitage när de kommer upp hyresavtalet eller säljs vidare. Det är viktigt att få en rapport bil underhåll och inspektion av en pålitlig mekaniker innan de köper en av dessa bilar. Många flotta bil auktioner hålls men inte ge privata köpare möjlighet att göra omfattande forskning om de fordon som de erbjuder till försäljning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112090.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.