Hur kan jag förbättra körsträcka på en Diesel Pickup Truck?

Bättre körsträcka på en diesel pickup är en fråga om att förbättra motorns verkningsgrad. Om din motor inte brinner diesel så effektivt som den kunde eller om den använder den energi den får från bränd diesel för saker som att hålla svalt eller utvisning avgaser, är det inte spendera energi på att köra din bil. Genom att köpa och installera ny utrustning, kan du ändra dramatiskt din lastbilens effektivitet och öka dess bränsle körsträcka. Instruktioner
1

Installera en högre kvalitet avgasröret. I ett nötskal innebär detta en större avgasrör. Om din avgasröret är liten, är din motor att spendera en massa energi för att driva ut luften ur den. Genom att ändra storleken på röret, kan du göra motorn spendera mindre energi på detta och mer energi mot att driva din lastbil.
2

Installera en högre kvalitet filter. Dieselmotorer behöver luft att komma in samt ha luft går ut. Om ditt filter låter mer luft i snabbare, kommer motorn behöver inte spendera så mycket energi drar luft in, vilket kommer att öka din effektivitet, särskilt om parat med avgasröret från steg 1.
3

Installera en ny diesel injektor. Detta kommer att förbättra hastigheten med vilken injektor bränder diesel från bränsletanken till motorn. Genom att spruta mer enhetligt, kommer motorn att bränna diesel mer effektivt och inte behöver så mycket.
4

Installera en propan eller vatten-metanol insprutningssystemet. Den förstnämnda ger propan till din diesel medan den senare håller din motor sval. Båda är idealiska för att öka vridmomentet, vilket kommer att öka ditt bränsle körsträcka när du drar saker.
5

Installera en högteknologisk diesel chip. Dessa marker använder datorsystem för att övervaka motorns behov och förutsättningar. Den släpper då så mycket diesel som motorn behöver, vilket kan vara mer eller mindre än det enhetliga beloppet frisläppas utan chip.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105089.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.