Hur hittar man den Ford 6,9 Diesel Oil övertrycksventil

Hydraulisk smörjning i Fords 6.9L dieselmotor gjord av International drivs av en oljepump som genererar oljetrycket att förse motorn med smörjmedel. Motorolja håller rörliga delar rör sig, och regelbundet underhåll av motorolja och filter kommer att hålla prestanda hydraulsystemet högt. Ett problem i detta område av motorn kräver omedelbar service. Den lilla olja övertrycksventil har förmågan att skydda en motor mot fel när oljetryck bygger till ytterligheter under svåra förhållanden. Plan på att göra en komplett hydraulisk oljebyte, med filter och säkerhetsventil, när du lär dig att hitta Ford 6.9L diesel övertrycksventil. Saker du behöver
Microlite oljefilter (Internationella motorer) katalog Filter skiftnyckel
Catch behållare (spillolja) katalog Motorolja (10 liter 15W-40 [15 kannor, 1994]) katalog Ficklampa
Ordet jack
Jack står
Rags
Visa fler instruktioner
1

Starta din sökning för Ford 6.9L diesel övertrycksventil i botten av oljetråget. Dränera hela motorn av olja genom att lossa oljeavtappningspluggen belägen i botten av oljetråget. Placera en fångst spillolja kan under avtappningspluggen, och återvinna ordentligt när dräneras.
2

Höj Ford huven för att lokalisera bilens batteri och oljefilter belägen under oljekylaren ett internationellt 6,9-liters dieselmotor som gjorts av International för Ford. Koppla bort pluskabeln från batteriet och fäst den lösa änden bort från batteriet under denna procedur. Leta oljefiltret och fri området eventuella hinder.
3

Lyft framsidan av Ford fordonet från marken på den sida som tillåter åtkomst till oljefiltret. Stöd tyngden från marken med hjälp av en pallbock när du arbetar på hur du hittar den Ford 6.9L diesel övertrycksventil. Placera en pallbock under tyngden så att en stor del av ramen eller suspensionen trycka nedåt på ställningen.
4

Dra åt avtappningspluggen tillbaka in i botten av oljetråget så det finns ingen olja droppar från motorn. Flytta avfallet pan olja fångst under oljefiltret och lossa oljefiltret med en strap-style oljefilternyckel. Vrid oljefiltret moturs för att lossa. Ta bort oljefiltret helt, placera den gamla oljefiltret i spillolja fånga pan och flytta fångsten pan ur vägen.
5

Placera en ficklampa så att den pekar på där oljefiltret var fäst till motorn. Detta är det fäste som är basen för motorns oljekylare. Det är en hals med en gängad krage i centrum och vad som verkar vara en liten cirkulär skiva iväg åt sidan, hålls på plats av en låsring. Denna funktion är vad du letar efter. Byt ut det gamla oljefiltret med ett nytt, sänk lastbilen, fyll motorn med 10 liter olja (om det är en 1994, då är det 15 liter), fast den positiva kabeln till batteriet och du är klar.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105079.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.