Hur man återställer suffletten på en Mercedes SL500

Mercedes - Benz SL500 , en del av SL - Class of roadsters , är en två - dörrars bil klassas som en lyx Grand Tourer . Den SL500 levereras med en mängd funktioner , t.ex. en infällbar hardtop . Denna hardtop drivs genom att dra upp en switch för att öppna den eller trycka på strömbrytaren nedåt för att stänga den . Om du inte kan få hardtop till jobbet , och omkopplaren indikatorn blinkar , kan det ha fastnat . En fastnat hardtop kan fixas genom att följa en nollställning . Instruktioner
1

Stäng bagageluckan och insynsskyddet i bagageutrymmet . Om någon av dessa är öppna , kan det fällbara taket fungerar inte . När locket och locket är stängt , kan hardtopen brytaren användas .
2

Starta bilens motor och låt bilen köra när du öppnar eller stänger hardtop . Den hardtop fungerar inte om bilens batterispänning är för låg .
3

Vänta 10 minuter innan du försöker använda hardtop igen . Om du försöker öppna eller stänga hardtop fem gånger i rad medan lampan på strömbrytaren blinkar , stängs hardtop staden tillfälligt som en säkerhetsåtgärd .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/convertibles/105023.html

Previous:
Next:

Konvertibler

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.