Bil Vs. Mini Cooper

Mini Cooper lanserades första gången 1959 i England, skapa tillförlitliga och funktionella transportsätt i ett litet paket. Marknadsföras framgångsrikt under 1960-talet, både i Europa och i USA, försvann Mini Cooper med tiden, bara för att dyka upp igen under 2002 genom försäljning av BMW och ett försök att fånga den urbana vill-till-vara annorlunda känsla från de gigantiska stadsjeepar av tiden. Den nuvarande Cooper s paket är fortfarande kompakt, men den konkurrerar väl med moderna bilar om ni inte har något emot några av dess grundläggande begränsningar. Var placerar jag bagaget?
P Det finns en anledning till varför Mini Cooper kallas en subcompact. Det är verkligen, verkligen liten för en bil. Detta är inte ett fordon att välja för en familj, eller att passa fem resväskor bagage när du reser. Mini är avsedd som sittplats för två personer bekvämt i bästa fall. Det kan fysiskt ta fyra men det ger ny innebörd åt begreppet "burk sardiner." Avståndet är inne för att resa lätt eller inga påsar alls.
Oh God, My Head kommer Fit

En mycket trevlig funktion på Cooper, inte med många standardbilar är kombi, eller konvertibla alternativ. Mini är utformad för att njuta av körningen och vinden. Det är också tänkt att "ses", med tanke på dess påhitt. Trots det lilla kroppsstorlek, är bilen konstruerad med stora människor i åtanke, särskilt i förar-och passagerarsätet Addera ditt Reliabity -. Tysk design

Typiskt för Tysk ingenjörskonst, kommer Mini Cooper med kvalitet worksmanship och prestanda både inne i kabinen och i motorn. Till skillnad från många inhemska bilar som känns väldigt plastliknande, är Cooper klar med skinnklädsel och en solid konstruktion känsla. Motorn är BMW konstruerat och byggt, bär den tyska prestanda rykte, och import kostnaden för reservdelar också. Motoralternativ inkluderar en standard 118 hästkrafter modell eller en turbo Cooper S 172 hästkrafter modell. Med tanke på den lilla storleken (även om de är lite större nu jämfört med den ursprungliga 2002-modellen), kommer Cooper S zip cirklar runt konkurrenten normalstora bilar.
Vad gör jag med resten av mina garageplats?

parkeringsplats och utrymme konsumtion av Mini fortsätter att vara en av dess vanliga uppenbara funktioner. Jämfört med vanliga bilar och stadsjeepar, är Mini en charm att köra i städerna, lätt att fickparkera i trånga utrymmen, och lämnar gott om arbetsrum i garaget för andra icke-fordon poster eller projekt. När man vänjer sig den lilla maskinen, börjar du undra hur världen skulle vara om alla körde sub-komprimerar. Addera Hur Mini slog min plånbok?

Initial inköpskostnaden är högre än de flesta inhemska amerikanska bilar. Mini Cooper modellerna varierar från $ 18.000 till $ 34.000.

På bränsleeffektivitet, kommer Mini Cooper sträcka ca 34-37a mpg på landsväg med en manuell växellåda, och närmare 33 mpg med en automatisk, beroende på driven modellen . Stanna och gå stadskörning fortfarande svävar mellan 25-29 mpg, stretching gasen dollarn. Så Mini förblir konkurrenskraftiga med de flesta vanliga bilar på marknaden.

Motor Trend rapporterar att 2008 års modell analysen, i form av underhåll kostnad (utan bränsle), är basmodellen kommer att köra omkring $ 2,500 till $ 3.500 i underhållskostnaderna per år. Detta innefattar reparation, avgifter, försäkringar och underhåll. Turbon Cooper S är appoximately $ 1500 mer per år. I jämförelse med Chevy Aveo5 kostar ca $ 3000 per år och Chevy Malibu cirka 4000 dollar per år (även överväger inte bränsle).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/convertibles/104883.html

Previous:
Next:

Konvertibler

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.