Hur Flush Balsam Auto Air

Flushing ut ett luftkonditioneringssystem tar bort föroreningar, olja och eventuellt skräp från systemet. När en automatisk luftkonditionering systemet spolas, kommer det att ha en positiv effekt på luftkonditioneringen och låt den arbeta upp till sin fulla potential. Aggregatet spolas ut med mineralterpentin eller andra lösningsmedel. Saker du behöver kommenterar: Mineral sprit
Skiftnyckel
Plastflaska
Gummi tip luftblåspistol
Luftpistol
Torrluft
Kväve
butik trasa

Visa mer instruktioner
1

hitta alla delarna på luftkonditioneringen som kommer att spolas. Pop öppna huven på bilen och hitta kompressor. Kompressorn är rund formad, med en slang körs ut det och en gängad ände. Hitta två slangar är anslutna till kompressorn. Dessa är de slangar som ska spolas.
2

Lossa båda slangarna anslutna till luftkompressorn en skiftnyckel. Häll vätska i en plastflaska och bifoga en gummi pistol spets slag mot plastflaska. Blås lösningsmedlet in båda slangarna. Blås i torr luft eller kväve med en luftpistol vid 125 PSI för att flytta vätska genom systemet.
3

Spola systemet och fortsätter att blåsa in luft tills all smuts har avlägsnats. Torka båda slangarna i båda riktningarna. Blås lösningsmedlet genom slangarna och ut ett slut. Fånga den i en trasa.
4

Håll slaget pistolen tätt vid ena änden av trasan och håll fingret över den andra för att bygga upp trycket. Släpp fingret för att låta det blåsa av trycket. Upprepa processen tills det inte finns några tecken på lösningsmedel kommer ut och systemet har spolats ut helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131346.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.