Hur att dyka upp igen Plastic Strålkastare

Den yttre ytan av en plast strålkastare utsätts för hög hastighet inverkan väg skräp (såsom sand, damm, insekter, vatten och oljor), ultraviolett strålning från solen, och oxidationsmedel. Alla dessa kommer tråkig, fördärva och försämra ytan av plasten. När strålkastaren tydlighet försämras, blir sikten försämras för föraren och för mötande trafik. Resurfacing plasten i strålkastaren återställer klarhet genom att ta bort det yttre lagret av skador. Saker du behöver
Glasrengöringsmedel 600-grit sandpapper
1500-grit sandpapper
mjuk trasa
Handduk
Bilvax innehåller UV-blockerare
Maskeringstejp

Visa mer instruktioner
1

Spray glas på strålkastarna och torka rent med en mjuk trasa för att avlägsna vägsmuts. Glaset renare kommer också beröva eventuella vaxer från strålkastaren och förbereda den för renovering.
2

Slipa ytan av strålkastaren med 600-grit sandpapper och vatten. Skölj sandpapper och strålkastare ofta att ta bort bygga upp. Slipa hela ytan i en cirkulär rörelse (för att undvika att skapa spår i strålkastarens yta) tills det yttre skadade skiktet avlägsnas och tydlighet är återställd. Tvätta och torka strålkastaren med antingen Addera 3

glasrengöraren eller tvål och vatten och en mjuk handduk.
4

Polera ytan av strålkastaren med lätt tryck med hjälp av 1500-grit sandpapper. Sand i cirkulära rörelser och skölj både strålkastare och sandpapper ofta för att undvika igensättning. Slipa ytan på strålkastaren fram några fina repor och mattning avlägsnas, sedan tvätta och torka strålkastaren.
5

Applicera två eller tre lager av kvalitet bilvax eller plast skydd produkt till plasten strålkastare. Rengör och vaxa strålkastarna varannan månad för att upprätthålla ytskydd och förlänga livslängden på plasten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127115.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.