Verktyg för justering av ventilerna i en 1,6 VW Diesel

Ventiler är en mycket viktig del av en motor. De reglera införande av luft och bensin i förbränningskammaren hos motorn genom att öppna och stänga. En tid kommer när ventilerna är delvis blockerad, alltså inte öppna för att tillåta tillräckligt med luft och bränsle kommer in i motorn. Detta kommer att leda till att motorn inte fungerar korrekt. Justera ventilerna på din 1,6 Volkswagen dieselmotor så det går jämnt kräver speciella verktyg. Breaker Bar

En breaker bar är en lång, icke-spärrkonsol bar används med hylsnyckel-stil sockets. De används för att bryta lös mycket snäva fästelement såsom bultar. Deras avlånga längd tillåter lika mycket kraft för att skapa betydligt mer vridmoment än en normal-längd hylsnyckel. Dess användning förhindrar skador på ratcheting mekanism av en hylsnyckel.
Wrench

En skiftnyckel är ett verktyg som används för att lägga till grepp och mekanisk fördel vid ansökan vridmoment till objekt. Nycklar av olika storlekar krävs på grund av de olika storlekarna på de bultar som används i motorn. Om du behöver för att göra ditt arbete enklare, kan du i stället använda en hydraulisk nyckel som endast kräver lite kraft för att fästa och lossa bultarna.
Tändstiftshylsa

bort tändstiftet i bilen kräver inte någon typ av uttag. En specialiserad uttag som görs för VW 1.6 diesel krävs. Tändstiftet uttaget är nödvändigt att ta bort tändstiftet i din motor. Skillnaden mellan detta uttag och andra uttag är att det oftast är djupare och har en gummi plats där tändstiftet ska vila. Addera bladmått

ett bladmått är en remsa av härdad metall som har malts eller rullas till en exakt tjocklek. Det hjälper dig att justera öppningarna för ventilerna, samt Tändstiftsgap. Den bladmått har en markant tjocklek så att du kan matcha måttet på mellanrummet med den som krävs av ventilen. Bladmått kan vara mycket tunn och kommer att skära igenom huden om de inte hanteras på rätt sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130385.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.