Korrekt sätt att fylla en fettspruta

fettpressar är inte bara ett praktiskt verktyg, men de är bara om det enda sättet att få fett i lagren. Lager används i stort sett alla maskiner, så att du kan se vad en viktig tjänst som de uppfyller. Det är lika viktigt att kunna korrekt fylla en fettspruta. Du kan inte få fett i lagren om du inte kan få in den i pistolen. Öppna Grease Gun


Dra tillbaka på stången handtag och lås den på plats. Var försiktig när du gör detta. Stången handtaget är fjäderbelastad. Var säker på att det säkert låses fast i utdraget läge. Skruva av huvudet av pistolen. Detta är slutet att fettet kommer ut. Båda ändarna skruva, men detta är den rätta änden att använda vid påfyllning av fettspruta.
Påfyllning av Grease Gun

Ta bort den tomma patronen ur pipan av fett pistol. Detta är en bra tid att rengöra pistolen. Spendera lite tid på att rensa huvudet och fat för att vara säker på att det inte finns några föroreningar kommer in i fett. Om den gör det, kommer fettspruta driva ut föroreningar i lagren, vilket kommer att orsaka slitage och förkorta deras livslängd. Nästa ta bort plastlocket, exponera fett. Var noga med att inte låta någon smuts att komma in i fettet. Placera detta öppna änden nedåt i cylindern. Tryck nedåt tills sätena metallkanten ner mot pipan. Dragfliken änden ska vara vänd uppåt nu och du kan vid denna tid bort draglinan.
Stänga Grease Gun

Skruva huvudet tillbaka på pipan, men inte tätt. Detta gör att all luft som är instängd att fly. Släpp stången handtaget från facket som har hållit ut. Skjut stången handtaget i fettet. Detta kommer att driva ut den instängda luften. Dra ner huvudet. Om vapnet har en luft luftventil, tryck det att låta kvarvarande luft ut. Pumpa stången handtaget några gånger och tryck ned avluftare igen. Om vapnet inte har en air avluftningsventil, bara lossa och dra åt huvudet för att släppa ut eventuell luft. Vid denna tid, kan du pumpa handtaget några gånger tills fett kommer ut ur kopplingen. Torka av fettet från att hålla pistolen ren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125000.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.