Hur man lägger köldmedium i en 1998 S-10 Chevy Truck

En lastbilens kylsystem bygger på en korrekt mängd köldmedium för att hålla processen fungerar och 1998 Chevy S-10 är inte annorlunda. Utan tillräckligt med köldmedium, kommer kompressorn inte att kunna producera tillräckligt högt systemtryck för att adekvat flytta kylmediet genom systemet med slutmålet att ta bort värmen. Om luftkonditioneringen av en lastbil inte blåser tillräckligt kallt luft, kan problemet vara en låg nivå av köldmedium. I detta fall måste lastbilens kylsystemet att debiteras. Saker du behöver Flighter Can av R-134A köldmedium
A /C Förladdningsanordning (standard eller smart)
Visa fler instruktioner
Laddning Freon
1

Leta i underkant AC ventil. Detta kommer att vara på den främre änden av trucken höger genom radiatorn. Det är oftast en blå mössa. För att säkerställa att det är den låga sidan ventilen, känner av temperaturen. Den låga sidan ventilen vara kallare än i överkant ventilen antar lastbilen har körts. Ett annat sätt att testa det är att koppla upp A /C adapter. Adaptern passar endast i underkant ventilen
2

Kontrollera batteriet i din smarta adaptern och kontrollera att den fungerar korrekt. Anslut aggregatet till ventilen och starta din lastbil. Adaptern kommer att diagnostisera trycket i systemet. Om den är låg, då är det behöver laddas. Om trycket är högt, kommer en licensierad professionell behöva ta bort köldmedium.
3

Skaka din burk R-134a köldmedium kraftigt för att säkerställa att det är homogent. Anslut burken till A /C montering och vänd det upp och ned för att säkerställa köldmedium strömmar ut.
4

Kontrollera truckens ventilerna för att se om luftkonditioneringen blåser kallt när burken är tom. Om det inte är, har den smarta adaptern diagnostisera systemet igen. Om du inte har en smart adapter, helt enkelt ladda systemet med ytterligare en flaska av köldmedium.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127952.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.