Hur att förhindra att is på en vindruta

Att vakna upp på morgonen till en isig vindrutan är aldrig ett bra sätt att börja dagen, speciellt när du kör sen till jobbet eller ett viktigt möte. Om parkering i ett garage eller annan täckt område under vintern är inte genomförbart, ta hjärtat: det finns några ekonomiska och enkla sätt att förhindra att is bildas i första hand, så att du kan vara på väg på nolltid utan att tjafsa, svära eller fanfar inblandade! Saker du behöver
Spray Vinäger flaska
eller gnugga Blanket alkohol
eller papp
Visa fler instruktioner
1

Blanda tre delar vinäger med en del vatten i en sprayflaska. Spraya blandningen över vindrutan på kvällen när det inte finns någon is på det och det kommer att förhindra isbildning under natten så att du vaknar upp till en isfri vindruta. Var noga med att spraya alla fönstren i bilen, inte bara i vindrutan, och tillämpa det varje kväll.
2

Blanda två delar tvättsprit och en del vatten i en sprayflaska. Spraya över vindrutan på kvällen när det är isfritt att förhindra isbildning natten. Blandningen kommer också omedelbart ta bort is från en vindruta och kan användas i en knipa om din vindrutan är isig på morgonen efter en oväntad nedgång i temperaturen. Använd denna blandning för att rengöra insidan av vindrutan för att även förhindra att glaset imma. Addera 3

Tillsätt 5 msk. tvättsprit på vindrutan spolarvätska för att undvika raderna från frysning och att omedelbart rensa bort eventuell is som kan ha bildats. Använd din lösning vindrutan bricka som vanligt och, när du har installerat den på vindrutan, kommer det att förhindra isbildning när du kör.
4

Slutligen, placera en gammal filt eller en bit kartong över vindrutan på natten som täcker glaset helt. Var noga med att tuck ändarna av filt eller kartong inuti dörrarna för att hålla den på plats. På morgonen helt enkelt ta bort höljet från vindrutan. Överväg att täcka de övriga fönstren också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125405.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.