Hur Design Grundläggande glidlager

Glidlager konstruerade för roterande eller linjära applikationer i maskinerna. Enligt Kullager Trade, är syftet med ett glidlager begränsande, styra eller minska friktionen. Material är typiskt hårda metaller, såsom brons. Vid utformningen av ett glidlager för något ändamål, att förstå nuvarande modeller är avgörande för designprocessen. Saker du behöver
Referensbilder
Visa fler instruktioner
1

Titta på referensbilder av dagens konstruktioner. Grundläggande glidlager har en liknande konstruktion, vanligen en hylsa form eller grovt cylindrisk form så att en stav kan passa inuti hylsan och vrid.
2

Bestäm metall för hylslagret. Frostiga Tech påpekar att de vanligaste metallerna är hårda metaller som brons eller beryllium koppar, men någon liknande metall är lämplig för glidlager samt. Enligt Copper.org, är brons den vanligaste metallen som används för glidlager. Addera 3

reda lämplig storlek. Storleken är avgörande för designen eftersom hylslagret måste passa in i det utrymme som utsetts för lagret.
4

Rita upp designen glidlager. Rita designen att skala med de lämpliga mätningar som baseras på det tillgängliga utrymmet för hylslagret vid behov. Den grundläggande konstruktionen bör innefatta formen av lagret, mätningarna storlek, material och olja som används för smörjning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129104.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.