Specifikationer batterikabel för 1998 Buick Med 3.8 Motorer

Alla amerikanska biltillverkarna följer normerna i Society of Automotive Engineers för fordon. General Motors 1998 Buick är en stor lyxbilar som erbjuder låsningsfria bromsar och förmågan att dra släpvagnar, förutom generösa utrymme för passagerare och last. De flesta 1998 Buick har 3,8-liters V6 gasmotorer, som kräver särskilda batterikablarna för att fungera. Service av kablar

Närhelst du behöver byta batterikablarna på 1998 Buick, använd en ersättare kabel som är av samma typ och längd som den ursprungliga utrustningen. Vissa positiva kablar har extra foder trådar, och vissa negativa kablar har extra jordledare. Dra ett nytt batteri kabel följer dirigeringen av originalet.
Reservdelsbyte

Buick levererar fortfarande batterikablarna eller 1998 bilar. Den ursprungliga utrustningen tillverkarens artikelnummer är 12157212 för positiva och 12157211 för den negativa kabeln.
Kabelspecifikationer

Alla plintar på dessa Buick batterikablar är koppar legering och fabrik-krusad för elektriska prestanda. Alla rum har en PVC-isolering lock över koppar kärna för att ge skydd mot allvarlig enligt-hood förhållanden.
Noterar

Vid service eller byte av batterikablarna, dra dem tillbaka korrekt användning av särskilda åtdragningsmoment: 11 Nm för bulten som spänner batterikabeln till batteriet inlägget, 15 lb.ft. för bulten som spänner batterikabeln till generatorn utgång stud, och 85 lb.-in. för den som spänner kabeln till startmotorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130675.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.