Förteckning över Automotive mekanik "Verktyg

Det finns ingen väg runt det faktum att även de mest tillförlitliga bilar behöver underhåll vid något tillfälle eller annat, medan vissa bilar (som vintage brittiska sportbilar till exempel) måste ständigt tenderade för att hålla dem i körklart skick. Oavsett om det är något så enkelt som ett oljebyte eller en full på motorrenovering, krävs särskilda verktyg som behövs för att göra jobbet på rätt sätt. Även om du köper verktyg kan tyckas dyrt, om du är villig att lära sig hur man använder dem och hur man kan arbeta på din bil, kan du spara mycket pengar genom att göra det själv i det långa loppet. Domkraft och pallbockar eller lyfta
p Detta är en av de mest grundläggande verktygen för att ha och ger mekanikern att komma delar under bilen och stöd det medan hjulen är upplyfta av fordonet. En domkraft och ett par pallbockar bör betraktas som en grundläggande nödvändighet. En hiss är ännu bättre, eftersom den gör det möjligt för fordonet att lyftas tillräckligt högt för undersidan för att vara lätt att komma åt när du står upp. Inte snåla på dessa delar, eftersom de kommer att stödja din bil medan du arbetar under den. Få bästa kvalitet jack och jack står att du har råd.
Mutterdragare

öppen och Skiftnycklar är hörnstenen i någon bra samling verktyg. Köp ett bra sortiment av vanliga skiftnycklar i metriska och standard mått. Du bör också ha en uppsättning av förskjutna skiftnycklar så att du kan komma åt svåråtkomliga ställen. Skiftnycklar är praktiskt att ha om du inte har den exakta storleken öppen nyckel och erbjuder bekvämligheten med att kunna ändra skiftnyckel för att passa olika bultar.
Hylsnyckelsats och Ratchet

Hylsnyckelsats och spärrfunktion är en annan viktig uppsättning verktyg som alla hem mekaniker måste ha. Det finns ett brett utbud av priser när det kommer till dessa. Bildelsaffärer ha billiga uttag och sätter spärr för så lite $ 20 eller du kan handla på en butik som Sears, där de bära högre verktyg kvalitet hantverkare. På den övre delen är varumärken som Snap-On, som kan kosta mer än $ 100 för ett spärrskaft. Liksom skiftnycklar, är det en bra idé att ha metriska liksom standardstorlekar på handen.
Engine Hoist och Motor Stand
p Om du planerar på att göra något som innebär att ta bort motorn för att bygga upp det eller ha hela bilen målas med motorn ut, behöver du en motor hissa. När motorn är ur bilen, behöver du någonstans att uttrycka det, så en motor monter kommer att krävas liksom.
Skruvdragare och Diverse verktyg

bra uppsättning skruvmejslar i olika längder är också viktigt att ha till hands. Kontrollera att du har platt huvud och Phillips tips. Ett annat viktigt verktyg för att få en bra uppsättning Allen skiftnycklar som passar en mängd olika fästen. Håll massor av trasor, rengöringsmedel och gummihandskar till hands. Addera Kompressor och Air Tools

men inte helt nödvändigt, är en kompressor ett bra verktyg att ha runt. Bortsett från det faktum att det gör att du enkelt vädra upp dina däck, kan du använda en mutterdragare för att frigöra envisa bultar och göra snabba arbete med att ta bort muttrarna på dina hjul och annan mutter som behöver tas bort. Det finns många praktiska verktyg som är luftdrivna, inklusive luft mejslar och sprutpistoler för målning.
Voltmeter och elektriska verktyg.

Ledningar på ett fordon är ett extremt viktig aspekt av bilens underhåll. Kabeldragning är ett område som många mekanik rutinmässigt tillbringar tid arbetar på, spåra shorts och andra problem som blir i vägen för normal användning av fordonet fungerar. En voltmeter kan du spåra problem. Inköp fräsar och strippor, eltejp och elkontakter kan du åtgärda problemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126814.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.