Använda Bakpulver Vatten att förbättra gas körsträcka

Att förbättra gas körsträcka på din bil kan vara ett bekymmer för dig . Ny teknik och innovationer har gjort det möjligt för bilen att utöka sin körsträcka , och nu gör det kan vara så enkelt som att titta i ditt kök skåp . Eftersom bakpulver kan splittra vatten till väte och vatten molekyler när de laddas med en elektrisk ström , kan köket häfta läggas till din bil om den är utrustad med en vatten bränslecell . Vätgas kan sedan hjälpa driva din bil , vilket innebär att dina utgifter efter installation av en vatten bränslecell kommer inkludera kostnaden för destillerat vatten , bakpulver och minimal gas för att få ut det mesta körsträcka ur bilen . Instruktioner
1

Köp en cell vätgas bränsle för din bil . Som av 2010 , börjar online- priset för en bränslecell runt $ 200 .
2

Installera hygrogen bränslecell i bilens motorrum . Ta bilen till en mekaniker för professionell installation . Ring din lokala auto butiker för uppskattningar , eftersom priserna för installationen kan variera kraftigt .
3

Fyll tanken av bränslecellen med destillerat vatten . Tillsätt några matskedar bakpulver .
4

Kör motorn och kör som vanligt . Fyll på vatten cell med destillerat vatten och bakpulver med varje påfyllning av bensin .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127980.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.