Hur man programmerar en Chrysler Sebring Remote Entry System

Den medelstora Chrysler Sebring kan låsas och låsas upp med hjälp av en Keyless fjärrkontroll. Om du vill lägga till ytterligare en fjärrkontroll till din bil, kan du programmera Sebring att arbeta med en extra. Detta är bara möjligt, men om du redan har en fjärrkontroll för närvarande arbetar med bilen. Annars har du inget annat val än att besöka återförsäljare och få den inrätta en ny fjärrkontroll --- eller så använder man en kunnig låssmed med nödvändig programvara för att knäcka Sebring programmeringen. Saker du behöver
Original trådlös fjärrkontroll
Sekundär trådlös fjärrkontroll
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Tryck på "Lock"-knappen på din ursprungliga avlägsna fem gånger. Vänta 2 sekunder mellan varje tryck på knappen (detta kommer att synkronisera fjärrkontrollen).
2

Sätt i tändningsnyckeln i Sebring och vända bilen till "Run"-läge. Denna position är ett klick innan du slår av motorn på.
3

Håll "Lås upp"-knappen på den ursprungliga fjärrkontrollen i 4 sekunder och tryck sedan på knappen "Panik" knappen innan totalt 10 sekunder har gått. Den "Panik"-knappen måste hållas under 1 sekund, och därefter måste du släppa både "Panic" och "låsa upp"-knapparna samtidigt. Om du hör ett klockspel från bilen, var steget korrekt ifylld.
4

Tryck på "Lock" och "låsa upp" knapparna samtidigt på den ursprungliga fjärrkontrollen och sedan släppa dem båda. Omedelbart efter detta, tryck och släpp "Lås upp"-knappen bara. Detta måste göras innan 30 sekunder har gått efter steg 3. Du kommer åter höra ett ringklockan ljud.
5

Upprepa steg 4, men den här gången gör det för någon ny trådlös fjärrkontroll du vill programmera till din Sebring.
6

Stäng av tändningen och ta ur nyckeln. Den nya fjärrkontrollen programmeras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127654.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.