Hur man sprayfärg en bil Flat Black

Flat svart färg används på bilar av olika anledningar. En del människor föredrar mattsvart för att de gillar sin stil. Andra måla sina bilar mattsvart eftersom platta färger kan hålla sig till döljer ojämna ytor lätt, medan glänsande färg skulle betona varje ofullkomlighet. Platt färg reflekterar inte ljus från alla håll, till skillnad glänsande färg, och detta hjälper till att dölja brister. Tänk på att primern är inte platt svart färg. Medan primern kommer att ha en platt utseende och bör lätt hålla sig till färgen, kommer det inte ha allt det skydd som en riktig auto färg ger. Saker du behöver
ansiktsmask
Maskeringstejp
Paper
80 slippapper
Sander
svart primer
Flat, eller matt, svart färg
Flattening agent
Klarlack måla
Visa fler instruktioner
1

Prep din bil yta. Med 80 sandpapper, sand färgen på din bil så primern fäster enkelt till bilens yta. Rengör bilen. Tejpen eventuella områden som du inte vill måla med hjälp av tidningen och målare tejp eller maskeringstejp.
2 primer

Spraya på bilen. Spraya målar horisontellt och i långa drag som överlappar varandra. Gör två lager grundfärg, så att varje skikt torka i minst 30 minuter. Slipa grundfärgen lätt att bli av med alla bubblor, kulor färg eller andra defekter. Om primern lossnar i dessa områden, spraya igen och låta en annan 30 minuter för att torka.
3

spraya svart färg på bilen. Strokes bör vara lång, snabb, horisontella och överlappar varandra något. Börja längst upp av bilen och flytta ner till sidorna. Spray 03:57 rockar, att se till att varje skikt 30 minuter eller mer för att torka.
4

Mix flackare agent till färgen. Läs och följ tillverkarens anvisningar på flackare agent som du köper. Den flackare agent kommer att ta ut någon lyster eller glans i din färg och gör färgen ser platt.
5

Spray en klarlack på bilen för att skydda lacken. Klarlack kommer att tillämpas på samma sätt som grundfärg och måla, i långa, överlappande drag. Måla 02:58 rockar klarlack, vilket gör torktid på minst 30 minuter mellan lagren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127107.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.