Hur till Öka bränsle körsträcka på en 1995 Chrysler 3,3 Chip

Chrysler 3.3 motorns prestanda chip hjälper till att säkerställa att motorn arbetar på sin optimala nivå. För att göra detta, justerar chipet automatiskt saker som timing och bränsleförbrukningen och ökar hästkrafter som motorn producerar. Prestanda marker är numera standard på de flesta insprutningsmotorer, så att du förbättrar motorns prestanda bara genom att ha en monterad. Men det finns några saker som du kan göra för att förbättra det ännu mer. Instruktioner
1

motorn regelbundet, antingen genom att göra det själv eller på en verkstad. Att hålla motorn igång effektivt är avgörande för god bränsle körsträcka. Om du märker körsträcka du får från tanken plötsligt faller, det finns en god chans att dina filter kan vara igensatt eller din motoroljan behöver bytas. En bil ska utföras minst en gång per år.
2

Välj den tid som du kör försiktigt. Undvik rusningstid om det alls är möjligt. Sitter i en kö av trafik med motorn på tomgång använder en hel del gas.
3

Drive inom hastighetsgränsen. Körning på 80 miles per timme använder dubbelt så mycket gas som kör på 30 miles i timmen. Körning på ett genomsnitt av 55 miles per timme allmänhet ger det bästa bränsle körsträcka.
4

förutse vad är framför dig och undvika häftiga inbromsningar. Svår användning av bromsarna drar mer bränsle att tillämpa dem försiktigt.
5

upp farten långsamt om möjligt när du närmar dig en kulle. Övervarvning inte bara innebär en påfrestning på motorn men använder en hel del gas.
6

Kontrollera att däcken pumpas upp till rätt tryck. Kontrollera instruktionsboken för att se vad den nivån är och kontrollera däcktrycket minst en gång i månaden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129036.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.