Inaktivera en Nissan Almera Alarm

Nissan Almera är den europeiska versionen av Nissan bilen som delades ut under Pulsar namn i många länder. Den Almera levereras som standard med ett passivt larmsystem som är inkopplad när du tar ut nyckeln ur tändningen och låsa förarsidans dörr. Du kanske vill inaktivera den Nissan Almera larmet för maj skäl, ett är att det är roligare att göra underhåll på Almera utan att larmet går av hela tiden. Processen för att stänga ett passivt larm är enkel. Du kan stänga av det i 20 minuter. Saker du behöver
Startnyckel
Säkring avdragare
Visa fler instruktioner
1

Sätt din tändningsnyckeln och vrid den till "On" läge, men gör inte starta bilen. Detta kommer att stänga av larmet av.
2

Öppna huven på din Almera och ta av locket säkringsdosan. Säkringsdosan är placerad på förarsidan av bilen fäst till brandväggen (den bakre väggen av motorrummet). Lådan lock är fäst med en skruv som du kan ångra för hand eftersom den har en knopp i stället en slitsad huvud.
3

lokalisera säkringen för larmsystemet. Använd diagrammet fäst på insidan av lock för att lokalisera 10A säkring i position nr. 12. Detta är den säkring du vill ta ut.
4

Nyp säkringen i änden av säkringen avdragare och dra ut den. Vänta 15 minuter innan du slår på tändningen till läge "Av" (så att lagras ström i larmsystemet att försvinna). Alarmet är nu inaktiverad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126423.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.