Hur ökar jag MPG för en Volvo?

Alltför många människor slösa pengar på bensinpumpar genom att inte underhålla sina fordon, och Volvos ägare är inget undantag. Medan de flesta fordon har en inställd gräns på miles per gallon de kan uppnå, de flesta faller väl under den gräns på grund av dåligt underhåll vanor. Om du vill öka MPG för din Volvo, kan bättre bränsleekonomi bli din helt enkelt. Saker du behöver Review, Digital ringtryckmätaren
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera däcktrycket varje gång du fyller bensintanken med en digital mätare däcktryck och justera trycket i enlighet med detta behov. Däcktrycket är en av de viktigaste faktorerna till optimal bränsleeffektivitet och ofta den mest förbisedda. Se däcktrycket klistermärke, som ligger inne i förardörren ram eller på baksidan av tank dörren, för rätt däcktryck. Aldrig gå ut numret på däcksidan som är specifik för däcket, inte din Volvo.
2

Byt din motorolja var 3000 till 5.000 miles med olja och filter rekommenderas av Volvo. Dirty motorolja hindrar en motor från presterar på topp och över tid, berövar en motor för hästkrafter och effektivitet.
3

Byt bränslefilter var 15.000 miles. Detta är en annan ofta förbisedd lite underhåll som har en enorm inverkan på din Volvos bränsleekonomi. En ansluten bränslefilter kan släppa din MPG förhastat i ett ögonblick.
4

Ändra motorns luftfilter när du inte längre kan se ljus genom den när den hålls upp framför en ljuskälla. Även om detta inte direkt påverka bränsleekonomin, gör det påverka motorns totala effektivitet, vilket påverkar bränsleekonomi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126948.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.