Hur att bryta sig in Commercial Print Modeling

Commercial Print modellering skiljer sig från vanlig modellering . Kommersiella utskrifter är reklam för alla typer av produkter , så att modellerna är alla olika kroppstyper , former och storlekar . Att bryta sig in i kommersiella modellering , finns det några åtgärder du kan vidta . Instruktioner
1

Hitta en fotograf som är förtrogen med hur man tar headshots . Om din budget tillåter , få några fullängds skott gjort också . Bära färger som smickrar din hudton och undvika att bära kläder som har högt tryck eller logotyper på dem .
2

bygga en portfölj av utseende baserat på vad du tror att du kan få kasta för . Till exempel , om du är en 30 -årig kvinna , kanske du vill ha en mamma look eller ett professionellt utseende . Skapa en mångsidig portfölj med många olika utseende .
3

Skapa ett komp kort . En comp kortet är ett ark med dina bilder , mätningar och information om hur man kontaktar dig . Detta är i grunden din modell visitkort . Skriv inte många som du kan bli länkad med en agentur som har olika krav för comp kortet .
4

Hitta lokal modellering och byråer talang . Screen Actors Guild , eller SAG , har online- listor som kan sökas . Ta reda på vad de behöver för nya ansökningar . Vissa myndigheter tillåter online- inlagor , andra kommer att kräva att du skickar in din comp kortet . Skicka ut så många comp kort som du kan och vänta på ett svar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128852.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.