Hur man fixar en Stuck Taklucka på en 2002 Cougar

2002 års Cougar är en sport Coupe som tillverkas och säljs under Mercury raden av fordon av Ford Motor Company. Bilen tillverkades från 1967 till 2002. Vissa modeller av Cougar har en taklucka, mer allmänt kallas en moonroof av Mercury. Den moonroof styrs av en omkopplare inuti fordonet. Takluckan kan fungera felaktigt och fastnat för många orsaker, inklusive smuts, bilen inte är i rätt läge eller ett mekaniskt fel. Instruktioner
1

Slå på tändningen. Sätt i nyckeln i tändningslåset av fordonet och vrid till "On" läge. Den moonroof kommer inte fungera om det finns ström till fordonet.
2

Kontrollera om smuts eller föremål i moonroof öppningen. Den moonroof kommer inte att öppna eller stänga om det finns objekt som upptäcks i vägen för glasskivan. Använd en pappershandduk för att torka insidan spåret av glastaket.
3

Kontrollera om smuts eller föremål kring moonroof knappen. Knappen är placerad till vänster om ratten och visas som en "upp" pilen och "Down" pil. Torka kontrollerna med en pappershandduk.
4

Dra solskyddet hela vägen tillbaka. Solskyddet skyddar moonroof när den är i det stängda läget och hindrar solljuset från att komma in i bilen från ovan. Solskyddet måste vara helt dras tillbaka innan du använder moonroof. Ta din bil till en utbildad Mercury bilmekaniker
5

. Den moonroof kan ha ett mekaniskt fel som en trasig säkring eller blåst motor. En mekaniker har rätt utrustning och kunskap för att diagnostisera en trasig säkring eller motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130731.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.