Hur man installerar en R32 Kamaxel

Motorns prestanda är nyckeln till hur ett fordon kör. Det finns massor av komponenter till bilens motor, inklusive R32 kamaxel. En kamaxel körs i en förbränningsmotor och driver tallriksventiler. Utan en väl fungerande R32 cramshaft, kommer din motor släpa under acceleration eller ens sluta helt. Saker du behöver
Collection pan
Kylvätska
Bruksanvisning
Momentnyckel
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Placera din samling pan under ventilen kylmedel frisättning punkter i fordonet. Dessa är förlängda bultar som sticker ut på undersidan av bilen, nära motorn och kylmediet tanken. Öppna locket på kylvätskans tanken och skruva av bultarna på release ventiler. Detta tömmer kylvätska från motorn. Håll ut på att fortsätta tills kylvätskan är helt dränerad.
2

Koppla slangen sugrör och den andra slangen som är direkt ovanför insugningsröret. Detta är på sidan av motorblocket och intill kamaxeln. Du kanske vill markera varje rör och slang så att du vet var du ska placera utrustningen tillbaka. Addera 3

Avlägsna skruvarna längs insugningsröret packning. Packningen är säker bredvid insugningsröret och förhindrar vätska som läcker. Med bultarna avlägsnats, bända bort packningen med en skruvmejsel, men vara noga med att inte repa det --- någon spricka kräver att du byta packningen.
4

Ta bort muttrarna från rockers och stötstänger längs insugningsröret och torka vardera en ren. Ta bort skruvarna på övre delen av motorn och dra ut motorn toppen. Du har nu klart tillgång till R32 kamaxel. Lossa skruvarna på sidan av kamaxeln och sätt i utbyte, dra åt skruvarna med momentnyckel.
5

ihop motorn genom att följa stegen bakåt. När du har allt tillbaka i ordning, fyll kylvätsketanken med nytt kylmedel och stäng huven på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131302.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.