Hur får jag nya nycklar Gjord för en Mercedes?

Mercedes-Benz bilar inte längre använda en metall nyckel. Istället är en elektronisk anordning som innehåller en datorkrets som används för att starta fordonet. Denna gadget är känd som en fob. Bilens färddator systemet känner igen en kod inom elektronisk fob. Detta gör att få en ny nyckel lite svårare, men inte omöjligt. Det gör det också dyrare än de få dollar det brukade ta för att ersätta en nyckel metall bil. Instruktioner
1

Kontakta flera Mercedes återförsäljare. Adresser och telefonnummer hittar du på "Hitta en återförsäljare" resurs nedan. Medan en ny fob kommer förmodligen att kosta minst $ 200, som enskilda handlare priserna, så kostnaderna kan variera.
2

Ring lokala låssmeder att se om de kan programmera en ny fob för din Mercedes modell. Du kan spara pengar genom en låssmed, men de förmodligen inte kommer att ha koder för varje modell. Detsamma gäller för webbplatser som Keyless Ride, som endast har koderna för vissa modeller.
3 p Om du går till en återförsäljare, ta bilen registrering och körkort. Detta hjälper återförsäljaravtalet verifiera ägande och tillgång till din Mercedes "unik kod, som måste programmeras in i fob av en servicetekniker.
4

Ge dig själv tid. Elektroniska nycklar kan inte alltid uppnås eller programmeras så fort metall nycklar kan göras. Beroende på återförsäljare, kan du behöva vänta upp till en timme eller mer för din nya fob, eller dagar, om de måste beställa en ny.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126871.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.