Hur man gör en Kit Bildelar

Oavsett om du designar en anpassad kit auto kropp eller köpa en färdigförpackad kit auto organ från en återförsäljare eller tillverkare, måste du veta viktig information om fordonet du vill specificera. Till exempel, måste du vet märke och modell på fordonet samt viktiga mätningar såsom höjd, bredd och längd av stötfångaren. Denna information kommer att säkerställa att auto organ kit som du väljer är rätt för fordonet du vill specificera. Saker du behöver
Front Kjolar etiketter
Bakre stötfångare
Paint
Dekaler
Visa fler instruktioner
1

Kontakta tillverkaren för en fabrik främre stötfångare eller beställa en anpassad främre stötfångaren från en privat återförsäljare. Som av maj 2010, polyuretan och glasfiber stötfångare sorter finns. Ge tillverkaren modellnummer. Om du anlita en privat återförsäljare, förse honom med de exakta mätningar av den nuvarande främre stötfångaren så en ny främre stötfångare kan tillverkas.
2

Ha återförsäljaren eller tillverkaren passa bilen för en ny bakre stötfångare . Placeringen av en bakre stötfångaren på en bil kräver en exakt mätning av fabriken bakre stötfångaren som är närvarande på plats.
3

Lägg sidokjolar. Anpassa sidokjolar för en specifik design. Polyuretan och glasfiber sorter finns. Sidokjolar fäster sido fendrar och dörrar och är fäst vid fordonet med samma lim som används för att fästa spoilers till bilen.
4

överväga ytterligare auto tillbehör bodykit såsom lager färg och dekaler. Alltid prep bilen innan du lägger färg eller dekaler. Ett sortiment av färg och dekal sorter finns tillgängliga, inklusive anpassade nyanser och texturer. Skapa en unik design genom att lägga till färg ränder eller dekaler över huven, taket, bakluckan eller sidor av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126603.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.