Hur man gör en gasdrivna Scooter Faster

Göra en gasdrivna skoter snabbare innebär underhåll eller installation av eftermarknaden scooter funktioner. Beroende på hur mycket du vill spendera på att förbättra hastigheten prestanda för din skoter, kan du välja att antingen eliminera faktorer som bromsar din skoter eller lägg faktorer som kommer att göra det gå snabbare. Instruktioner
en

Kontrollera innehållet i bensintanken. Se till att din scooter är fylld med rätt bensin eller bensin-till-oljeblandning. Medan de flesta skotrar kan nu köras på en högre oktan bränsle, vissa kräver fortfarande en gas /olja combo, som äldre gräsklippare. Om du är osäker på vad bränslet är närvarande i din tank, överväga att suga ut tanken och ersätta den med den manuella-rekommenderat bränsle samt en specialitet bränslesystem rensningen produkt. Dessa produkter finns i en mängd olika formler beroende på bensin eller bensin-till-oljeblandning i din specifika tank och finns tillgänglig hos din lokala Biltema.
2

Fyll däcken till rätt nivå som anges av bruksanvisningen, speciellt den bakre däcket. En underinflated bakre däck innebär mer av däckets gummi möter vägen, vilket orsakar en ökning av friktionen som hindrar din scooter från påskynda och bibehålla sin rätta hastighet. En underinflated däck kan även orsaka att däcket slirar från fälgen när du kör, vilket kan resultera i skador på din skoter eller skada dig.
3

göra ändringar i mekanik din scooter motor såsom att ta bort avgassystemet helt eller ta ut den begränsande brickan sitter på främre remskivan på din scooter s variator systemet.
4

Lägg en vindruta på framsidan av din scooter. En ny vindruta eliminerar drag som orsakas av din kropp när du kör. En ny vindruta levereras med installationsanvisningar som kommer att leda dig att ta bort fronten, plast paneler på styret och fäst på vindrutan till hålen som tidigare använts för att hålla den främre panel på.
5

Byt ut din nuvarande avgassystemet med en nyare modell avgassystem. Ett nytt avgassystem gör ångor som kan kväva ditt motorns bränsle-bränning process för att undkomma systemet snabbare. Ett nytt avgassystem kommer med monteringsanvisningar instruktionen till avlägsna 05:56 bultarna som håller din ljuddämparen till avgasröret och sedan ansluta den nya ljuddämparen med dessa gamla hål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129077.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.