Hur man tar bort Bumper Trim

Bumper Trim är vanligt på många olika typer av fordon och kan lägga till lite stil på någon bil. Det hjälper till att återställa och uppgradera utseendet på varje fordon samt. Borttagning kan vara lite knepigt ibland, men med rätt verktyg, kan du ta bort stötfångaren trim från din bil. Oavsett om din klädsel är plast eller krom, bör du kunna ta bort det utan större krångel. Saker du behöver
Water
Automotive tvål
Bucket
Rags
Avfettaren
Skruvmejslar
Ej frätande lim Remover Review Pappershanddukar
Show Fler Instruktioner
1

Tvätta stötfångaren trim noggrant med en blandning av fordonsindustrin tvål och vatten. Använd en trasa. Detta kommer att hjälpa till att bli av med smuts och skräp som kan finnas på stötfångaren trimma och göra det lättare borttagning. Låt trim torka, applicera sedan avfettningsmedel med en trasa. Täck stötfångaren trim för att avlägsna eventuella kvarvarande rester eller fett. Torka av avfettningsmedel med vatten och en trasa. Låt trim torka helt.
2

Släpp alla klipp som finns på ditt rikligt trim. Placeringen av klippen kan variera något beroende på märke och modell av bil. Vissa fordon kan inte ha clips. Släppa klippen möjliggör stötfångaren att knäppa upp när eventuella skruvarna har tagits bort.
3

Skruva några skruvar som håller fast stötfångaren trim på plats med hjälp av en skruvmejsel. Beroende på märke och modell av bilen, kan antalet och placering av skruvar varierar. Vissa stötfångare trim får bara hållas på plats med lim, utan skruvar.
4

försiktigt bända loss stötfångaren trim med en skruvmejsel. Börja i ena änden och försiktigt börja ta bort trim. Var noga med att inte skada bilen. När nog har skalats av, dra försiktigt upp på trim och ta bort resten av handen. Om trim bryts av, börjar igen på den nya delen av trim.
5

Rengör området. Använd en icke-frätande lim och pappershanddukar för att avlägsna fett eller rester som kan finnas kvar. Låt området torka helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128035.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.