Hur Buff Metallic Acrylic lackfärg

Polering är det bästa sättet att få dessa droppar och körningar och att skumpa "apelsinskal" konsistens av din nya lack. Men putsning metallic akryl lackfärg medför vissa utmaningar, eftersom färgen är en enstegs färg. När du buff enda steg färg, ta dig några av de ultravioletta skyddande i färgen, och bilen oxiderar snabbare som följd. Om din lack är flammigt, har du inget annat val än att väta sand och polera de brister ut. När du har slutfört den våtslipning jobbet, kommer du buff med en mekanisk buffert och skär grädde och sedan polera bilen tillbaka sin yta till en blank, slät päls. Saker du behöver
ansiktsmask
Ögonskydd
Buffer
Skumkuddar
Cutting grädde
bomull handdukar
Soap
Water
Polermaskin

Visa mer instruktioner
1

Sätt på en ansiktsmask och ögonskydd, såsom glasögon eller glasögon. Bufferten kommer att skapa en massa damm som du inte vill andas.
2

Montera din buffert med en skum pad. Det är mjukare än en ull pad och kommer att fungera bättre på din akryl lackfärg
3

Squirt skär kräm på skum pad,. Sedan föra skummaterialdynan upp till ytan av bilen . Med bufferten fortfarande avstängd, fungerar den över ytan på din bil för att sprida skärande grädde runt. Slå sedan din buffert på och gnugga den fram och tillbaka över ytan av bilen. Arbeta inte i hastigheter över 1000 rpm. Fortsätt att gnida tills du inte kan se den skärande grädden, vrid sedan bufferten av. Sedan skär kräm är slipmedel, är det bäst att arbeta endast en panel i taget.
4

Kör området med en ren handduk för att avlägsna överflödigt förening. Upprepa sedan steg 3 på en annan del av bilen. Arbetet på detta sätt tills hela bilen har kratsade.
5

Tvätta bilen med tvålvatten och torka med ren bomull dukar. Nu ska du polera den akrylemalj med en polermaskin.
6

Montera din buffert med en ny skum pad, och spruta en liten mängd polermaskin på bufferten. Ta bufferten fram till bilen, slå på den, och arbeta bufferten över bilens yta att sprida polermaskin. Arbetet på detta sätt tills hela bilen har polerats. Din metallic akryl emalj lack bör nu vara blank och fri från grus eller fläckar i färgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125748.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.