Hur identifiera Car Problem Online

När du går till en mekaniker för att få en diagnos av din bil problem, kan verkstaden föreslår onödiga reparationer som kommer att kosta dig mer pengar. Det är därför det är bra att lära sig allt du kan om din bil och sedan försöka diagnostisera problemet på nätet först. Du kan sedan gå till din mekaniker som en kunnig konsument. Instruktioner
1

Läs om bilar på nätet först. Innan du kan korrekt diagnostisera och förstå er bil problem, måste du förstå det inre arbetet i bilar.

Reda på hur bilmotorer kör, vilka ändamål olika delar fungerar, hur en bil startar, hur bränslet injiceras genom system för att hålla bilen igång, syfte och funktion av avgassystemet och transmission, och allt om allmänt underhåll av fordon (oljebyten, tändstift, bälten, vätskor, kylvätska, batterier, bromsar och hjul). Se "Resurser" för en webbplats där du kan läsa den här informationen.
2

Gör en lista på de specifika problem du upplever med bilen --- till exempel ett ljud (och varifrån) eller startproblem.
3

Bläddra mekanik forum som är dedikerade till bilens märke (t.ex. ToyotaNation.com). Det är vanligtvis en viss kategori tillägnad varje modell (till exempel, Camry, Corolla och Tercel).
4

Titta på befintliga trådar från människor som verkar ha samma typ av problem. Registrera och publicera information om ditt specifika problem i en ny tråd om du inte ser ett tydligt svar. Bli vän med mekanikerna på sajten, och inte utmana deras kompetens. Bara lyssna på förslag och ta anteckningar.
5

Isolera områden av bilen som skulle kunna vara orsaken till problemet utifrån mekanik 'förslag. Mekaniken och andra experter bil kommer troligen föreslå tester och kontroller som du kan utföra på bilen för att avgöra om deras teorier är korrekta. Utför de kontroller och rapportera tillbaka till forumet för att få en preliminär diagnos.
6

Ställ en mekaniker direkt använda en betaltjänst som AllExperts.com eller 2CarPros.com som ett alternativ. Välj en expert från "Auto" kategorin. Du kommer antingen måste bjuda på ett svar eller betala expertens postat takt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124934.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.