Hur man installerar Infogar Bil Wiper

I tiden, kommer dina vindrutetorkare slits ut. Detta blir uppenbart när du rengör dina vindrutetorkare inte förhindrar strimmor. Ändra wiperskär är billigare sedan ersätta aggregatet torkarbladet, men det är också en utmanande reparation. Saker du behöver
Liten skruvmejsel
spetstång
Visa fler instruktioner
1

Lyft torkararmen och torkare utanför vindrutan. Pushing den lilla klämman, ta bort enheten torkarbladet från armen. Om du har problem med att släppa klippen, använd en liten skruvmejsel som en pry. Försiktigt tillbaka armen tillbaka till vindrutan.
2

Lokalisera och lossa klämman eller stift som håller insatsen på bladet ramaggregatet. Om det inte finns någon stoppbygel, använd en tång nål näsa att försiktigt böja den kvarhållande punkten uppåt så att insatsen kan glida ut. Skjut insatsen med de två metallaxlar på vardera sidan av bladet ram. Addera 3

Montera den nya insatsen med metallaxlar på båda sidor genom att skjuta den ena änden till den första bladet ram behålla punkten. Sakta styra insatsen och axlarna metall i alla de kvarhållande punkterna tills den är helt införd i alla bladinsats innehavare. Det kan vara 6 eller mer bladinsats innehavare.
4

Återkoppla klämman eller böja den kvarhållande punkten tillbaka. Kontrollera att insatsen inte kommer att glida ut torkarbladet församling.
5

Plocka upp torkararmen från vindrutan och ställ torkarbladet montering på axeln med armen. Skjut med stadigt tryck tills den snäpper på plats. Försiktigt tillbaka torkarbladet och armen på vindrutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124123.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.