Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Hur man avkoda en Vintage Honda VIN

I början av 1980-talet, etablerade National Highway Traffic Safety Administration ramnumret (VIN) systemet, en unik serie av 17 alfanumeriska tecken som definierar ursprungsland, tillverkare, fordonstyp och mer för ett fordon. Från 1950-talet till 1980-talet, hade bilar vins, men deras format var inte enhetlig, och tillverkare tillämpade olika betydelser till karaktärerna. För en vintage Honda, är det möjligt att avkoda dessa äldre vins via online VIN Decoder databaser, vintage Honda webbplatser och Honda forum. Instruktioner
1

Använd en online VIN avkodare. Exempelvis DecodeThis! specialiserat på avkodning vins, och har avkodas över 62.000 Honda Vins. Om din Honda har tillverkats 1981 eller senare gå till Decodethis.com anger VIN i "Enter VIN Här" sökfältet, och tryck på "Decode" buttonfor en gratis avkodning av dess VIN.
2 < p> Decode Honda vins 1981-1989. Thisoldhonda.com erbjuder en tolkning av Honda vins, med definitioner av alla siffror och tecken, för Hondas tillverkade 1981-1989. Gå till Thisoldhonda.org, klicka på "Underhåll" i den vänstra kolumnen och klicka på "Decode Your VIN" länken längst upp på sidan.
3

Gå med i Classic Honda Cars forum. Om du har problem med avkodning av en vintage Honda VIN, droppe av onlinetjänsten Classic Honda Cars forum, en fri gemenskap för entusiaster och experter från vintage och klassiska Hondas och be om hjälp att avkoda din gammaldags VIN. Gå till Webjam.com /chc, klicka på "Join This Webjam" knappen i högerspalten och följ instruktionerna för att delta i gemenskapen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93654.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.