Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur avkoda Numbers Buick Bilar

Med klassiska bilar föra USD 100.000 samt upp på klassiska bilauktioner och investerare köper upp muskel bilar som om de vore företags aktier och obligationer, termen "siffror matchar" får kastas runt en hel del. Många människor använder termen, men väldigt få människor vet vad det ens betyder. När bilarna är byggda på ett löpande band, de har nummer som tilldelats olika delar av fordonet. Detta gör att byggare att säkerställa rätt delar installerades på rätt optioned bilen. Detta är hur du kan berätta om det Buick GS är verklig eller bara en klon av muskel bil. Saker du behöver
Buick bil
GM-kod Boka hotell Förstoringsglas
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven. Med bilen parkerad och handbromsen tillämpas, öppna huven. Detta hjälper till att hitta VIN informationen eftersom det ofta avskärmade från den bakre kanten av huven.
2

Identifiera Vehicle Identification Number (VIN-nummer). Detta ligger på den nedre kanten av vindrutan på förarsidan. Det kommer att bli en liten metallbricka fastnitad på instrumentbrädan och den kommer att innehålla 17 tecken bestående av siffror och bokstäver.
3

Kopiera siffrorna. Skriv VIN-nummer på en bit anteckningspapper med en penna. Detta gör det lättare att kontrollera mot koden boken. Ofta är det enklast att läsa numret genom ett förstoringsglas som karaktärerna är små och svåra att läsa.
4

avkoda VIN. Det första tecknet anger i vilket land build. För Buick det skulle vara en 1 eller 4 betecknande USA. Den andra representerar tillverkaren, utgör ett 4 Buick. Den tredje representerar den fordonstyp eller division för tillverkning. Den fjärde genom åttonde representerar bilens funktioner, t.ex. kroppstyp, motor, modell och serie. Den nionde är en noggrannhet kontroll verifiera de tidigare siffrorna. Noggrannheten formeln beskrivs i kodboken. Den tionde representerar årsmodell. Den elfte representerar monteringsfabrik. Den tolfte genom den sjuttonde representerar den sekvens där fordonet rullade av monteringsbandet.
5

Kontrollera mot titeln. Jämför dina resultat mot titeln och kontrollera att beskrivningen på titeln speglar vad du har hittat genom att dechiffrera VIN. Till exempel, om titeln säger att bilen är en Buick GS Skylark men VIN säger att det är en basmodell sexcylindrig Skylark coupe, har en bytt titel och /eller en copycat klon bil inte värt pengarna för den ursprungliga dig. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93021.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.